Buse Narcı kimdir kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Buse Narcı kimdir kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2018 11:07

Buse Narcı, magazin dünyasının gündemindeki isimler arasında yer alıyor. Daha önce birçok dizide boy gösteren Buse Narcı, aldığı tiyatro eğitiminin ardından bazı projelerde yer almıştır. Dizi ve filmlerdeki kariyeri dışında özel hayatı ile de zaman zaman gündeme gelen Buse Narcı, sorgulanan isimlerden birisi olmaya devam ediyor. Peki, Buse Narcı kimdir kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Fethiye'de dünyaya gelen Buse Narcı, 1993 yılında doğdu. Tevfik Hiçyılmaz'dan tiyatro eğitimi alan Buse Narcı, Oda Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaktadır. Katıldığı yarışma programlarıyla adından söz ettirmiş, Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına katılıp ilk soruda elenmesiyle Türkiye gündemine oturmuştur.

İlk oyunculuk deneyimini Ammar 2: Cin İstilası filmi ile yaşayan Buse Narcı daha sonra 4N1K filminde rol almıştır. İlk dizi deneyimini ise Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan; kadrosunda Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Selen Görgüzel, Serkan Şengül isimlerin yer aldığı Türk Malı dizisinde Selin Kuzu karakterini canlandırmıştır.

Show Tv'de yayınlanan "Bugün Ne Giysem" yarışmasına katılıp burada Barbie olarak adlandırılınca foto modellik teklifleri alan Buse Narcı, Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

BAKMADAN GEÇME!