Burak Özçivit 'Çok yakıştılar' dedi

Güncelleme Tarihi:

Burak Özçivit Çok yakıştılar dedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 12:08

Yaşadıkları aşkla magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, önceki gün spor salonundan çıkarken objektiflere yakalandılar. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen spor yaptıkları salon çıkışı objektiflere takıldılar. Salondan ilk önce Burak Özçivit çıktı. Sevgilisi Fahriye Evcen’in çantasını taşıdığı gözlenen yakışıklı oyuncu, aracına bineceği sırada erkek hayranlarının ilgisiyle karşılaştı.

Erkek hayranlarının hatıra fotoğraf isteklerini geri çevirmeyen Burak Özçivit, kendisine yöneltilen evlilik sorularına “Her şeyin hayırlısı. Her şeyin zamanı var. Şimdi kalkıp bir şey söylemek istemiyorum” diyerek geçiştirdi.

Bu arada Kardeşim Benim filmde birlikte rol aldığı arkadaşları Murat Boz ve Aslı Enver ile ilgili soruya ise Burak Özçivit, mutluluklar dileyerek, “Çok yakıştılar. Ne mutlu onlara. İsterim ki herkes mutlu olsun” diye cevapladıktan sonra aracına binerek sevgilisi Fahriye Evcen’i bekledi.

Haberin Devamı

Kısa bir aradan sonra salondan çıkıp koşarak araca binen güzel oyuncu, soruları yanıtsız bıraktı.

Burak Özçivit Çok yakıştılar dedi

Fahriye Evcen Kimdir?

Fahriye Evcen, 4 Haziran 1986 tarihinde Almanya, Solingen’de doğmuştur. Babasi Selanik göçmeni, annesi Çerkez ve Almanya’ya gitmeden önce Samsun Bafra’da yaşıyorlardı. Solingen’de çocukluğunda ailesi ile zor zamanlar geçirdi. Neşe, Ayşen, Demet adında 3 ablası vardır.

Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okudu. Üniversite öğrencisi iken bir Türkiye ziyareti sırasında Oya Aydoğan'ın televizyon programına izleyici olarak katıldığı sırada dizi film teklifi alınca; okul kaydını dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a geldi.

2005 yılında, Hülya Koçyiğit, Ediz Hun ve Göksel Arsoy gibi sanatçıların oynadığı “Asla Unutma” adlı dizide film hayatına başlamıştır.

2006 yılında başrollerini Fatma Girik, Emre Altuğ, Zafer Algöz ve Ceyda Düvenci'nin paylaştığı Hasret dizisinde Songül karakterini oynadı.

Fahriye Evcen, asıl büyük çıkışını ise Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden uyarlanan Yaprak Dökümü dizisindeki oynadığı Necla karakteri ile yaptı. İlk oynadığı “Cennet” adlı sinema filminde Engin Altan Düzyatan'la başrolü paylaştı. Aynı yıl içinde ikinci sinema filmi olan Aşk Tutulması'nda da Tolgahan Sayışman ile birlikte başrol oynamıştır.

Haberin Devamı

Ard arda dizi filmler gelince Almanya’daki okula dönemedi ve İstanbul’da Boğaziçi Üniversitesi'nde tarih bölümüne devam etmeye başladı.

Fahriye Evcen, Almanca, Türkçe, İngilizce , İspanyolca bilmektedir.

23 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren "Aşk Sana Benzer" adlı sinema filminde Fahriye Evcen başrolde olarak, Burak Özçivit, Selim Bayraktar, Yavuz Bingöl ile birlikte rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!