Bu zulme ses çıkarmayan herkes bu eziyeti yapanla eşdeğerdir!

Güncelleme Tarihi:

Bu zulme ses çıkarmayan herkes bu eziyeti yapanla eşdeğerdir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 18:49

Bergüzar Korel, 'Vatanım Sensin' dizisinin çekimlerinin yapıldığı Beykoz Kundura Fabrikası'nın yakınlarında bir köpeğe yapılan işkenceyi görünce isyan etti.

Haberin Devamı

Zehirlenen bir yavru köpeğin köpeğin görüntülerini Instagram hesabından paylaşan Bergüzar Korel şunları yazdı:

İZLEYİN!
İki yıldır Beykoz Kundura Fabrikası'nda çekim yapıyoruz ve VATANIM SENSİN ekibi olarak diğer hayvansever insanların da desteğiyle başta plato içinde olmak üzere tüm dostlarımız ile ilgileniyoruz. Yıllardır buradaki ya da sokaktaki hiçbir köpek tarafından ısırılmadım, saldırıya uğramadım! Hani korkup korkup belediyeyi arıyorsunuz ya alıyorlar bu günahsızları açlığın,hastalığın,susuzluğun kol gezdiği barınaklara!Önce bunu bir görün artık,hiçbir köpek,kedi,kuş dünya üzerindeki hiçbir canlı -insan dışında-durup dururken size ZARAR VERMEZ!

İstisnalar olduğu aşikardır ama bu yine de onları zehirlemek,eziyet etmek,öldürmek hakkını sana VERMEZ!Bu güzel çocuk platonun kapısının dışında yaşayan henüz yetişkin olmamış bir bebek..Sabaha karşı 03:00'de ağzından kan ve köpük gelmeye başlıyor,çünkü zehirleniyor! Nedense her fırsatta baktığımız köpekleri almaları için belediyeye şikayet eden onca insan,bu çocuk can çekişirken kılını kıpırdatmıyor,sonra bir deli geliyor,bir manyak ve zehirlenmiş bu köpek zehir kuyruktan çıkar deyip köpeğin kuyruğunu kesiyor,canlı canlı hayvanı bağırta bağırta! Oradaki bir akıllı insan da sen ne yapıyorsun demiyor!!!Hayvan perişan kan revan içinde,bu çocuğu bugün kliniğe yolladık,dua ediyoruz kurtulması için.Size bugün bunu yapan yarın çocuğunuza aynı şeyi yapar falan demeyeceğim,çünkü bu bakış açısıyla sizi ikna etmek zorunda değilim,çünkü bu bana son derece korkak,riyakarca ve hesaplı geliyor,tehlikenin ancak bize değeceği korkusuyla değil gerçekten bu zulme dur demek isteyen insanlara sesleniyorum. BU DÜNYADAKİ TÜM CANLILAR EŞİTTİR,BANA DA,SANA DA ,ONLARA DA NEFES ALMA HAKKI TANIYAN TEK GÜÇ,YÜCE ALLAH’TIR!Bu zulme ses çıkarmayan herkes bu eziyeti yapanla eşdeğerdir!!Hayvan doyuracağına çocuk okut,aile doyur filan diyenler çıkacaktır elbet,ne yaptığım Allah ile benim aramdadır siz tatmin olacaksınız diye göz önünde şov yapmayacağımı bilen bilir!Saygı ve sevgilerimle..

Haberin Devamı

Haberin Devamı

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

BAKMADAN GEÇME!