Bu ünlüler hamileyken terk edildi

Güncelleme Tarihi:

Bu ünlüler hamileyken terk edildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2015 17:32

Bir bebek sahibi olacağını öğrenen bir çift için dünya aniden başka türlü dönmeye başlar, değil mi? Genel durum bu. Ama bazen işler beklendiği gibi gitmez. Tıpkı gösteri dünyasının bazı ünlülerinin başına gelenler gibi. İşte, tam da yeni doğacak bebeklerinin mutluluğunu yaşarken eşleri ya da partnerleri tarafından terk edilen hatta "babalık davası' ile uğraşmak zorunda kalan o ünlü kadınlar ve yaşadıkları trajik olaylar.

Haberin Devamı

Bu ünlüler hamileyken terk edildi

BEBEK DE ONLARI BİR ARADA TUTAMADI

Takvimler 2006 yılının Aralık ayını gösteriyordu. Tom Brady ve Bridget Moynahan, iki yıllık ilişkilerini bitirdiklerini duyurdular. Daha ay bitmeden Brady, şu anda eşi olan Gisele Bundchen ile ilk kez göz önüne çıktı. Bu olayın üzerinden sadece iki ay geçmişti ki Bridget Moynahan, Tom Brady'den, yaklaşık 4 aylık hamile olduğunu açıkladı. Bu açıklama Brady'nin fikrini değiştirmedi. Bundchen ile ilişkisini sürdürdü, Moynahan ise oğlunu dünyaya getirip bekar bir anne olarak büyüttü.

KARNI BURNUNDA NİŞANLISINI BIRAKIP GİTTİ

Bu ünlüler hamileyken terk edildi

Haberin Devamı

Kevin Federline, Britney Spears ile tanışıp ona aşık olduğunda Shar Jackson ile nişanlıydı. O sırada Jackson da ikinci bebeğine hamileydi. Federline daha sonra Spears ile evlendi ve ondan da iki çocuk sahibi oldu. 2006 yılında da çift, olaylı bir biçimde boşandı.

'ÇOCUĞUN BENDEN OLDUĞUNU KANITLA'

Bu ünlüler hamileyken terk edildi


2006 yılında Eddie Murphy kendisini terk ettiğinde Mel B. dört aylık hamileydi. Bu durumu olduğundan daha trajik hale getiren ise Murphy'nin, çocuğun kendisinden olduğunun kanıtlanması için babalık testi istemesiydi. Eddie Murphy daha ayrılığın üzerinden fazla zaman geçmeden Tracy Edmonds ile birlikte olmaya başladı. Zaten bu ilişkinin de Murphy ibe Mel. B birlikteyken başladığı ortaya çıktı.

HAMİLEYKEN İKİ AYRI KADINLA ALDATILDI

Bu ünlüler hamileyken terk edildi

Top model Heidi Klum da hamileyken terk edildi. Onu terk eden ise büyük kızı Leni'nin babası Flavio Briatore. Ünlü işadamı Klum ile ilişkisi sürerken iki ayrı kadınla da kaçamak yaptı. Klum, Briatore ile ilişkisini bitirdi ve kızını dünyaya getirdi.

Haberin Devamı

BOŞANDIKTAN TAM 9 GÜN SONRA DOĞUM YAPTI

Bu ünlüler hamileyken terk edildi

Christina Milian'ın başına da hamileyken trajik bir olay geldi. Milian o dönemde evli olduğu The Dream'den boşandığında ilk çocuğunu dünyaya getirmesine sadece 9 gün vardı. Christina Milian, The Dream'in kendisine aldattığını ileri sürdü. Hatta The Dream'in asistanıyla birlikte Karayipler'de çıktığı atilin fotoğrafları da sonradan ortaya çıktı.

TEK KELİME BİLE ETMEDİ

Bu ünlüler hamileyken terk edildi


Hamileyken aşk acısı yaşayan ünlülerden biri de Mary Louise Parker. 2003 yılında, sekiz yıldır birlikte olduğu patneri Billy Crudup tarafından terk edildiğinde Parker, 7 aylık hamileydi. Billy Crudup, sevgilisinin hamile olmasına aldırmadan Stage Beauty filminin setinde tanıştığı Claire Danes ile aşk yaşamaya başladı. Ancak Mary Louise Parker, bu olup bitenler hakkında hiçbir yorum yapmadı. Çocuğunu doğurdu ve tek başına büyüttü. O dönemde "Bu olanlar hakkında konuşmayacağım. Çüntü bu, oğluma haksızlık olur" demişti.

BAKMADAN GEÇME!