'Bu taciz kadar özgürlüğe de müdahaledir'

Güncelleme Tarihi:

Bu taciz kadar özgürlüğe de müdahaledir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2018 11:39

Seda Akgül önceki gün yakın dostu Zara ve program partneri Derya Tuna ile birlikte balıkçıya gitti. Sunucu mekan çıkışında bir ay önce ayrıldığı Ergün Ersoy ile karşılaştı.

Haberin Devamı

İddialara göre, Ergün Ersoy Seda Akgül'ü kolundan çekip zorla aracına bindirmeye çalıştı. Durumu fark eden emniyet görev
ileri olaya müdahale etti.

Akgül yaşananları sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

“Olayın doğrusu budur… Karakolluk bir olay veya fiziksel şiddet yaşanmamıştır. Ancak bir kadın evine taksiyle dönmek isterken kolundan tutulup zorla araca götürülmeye çalışıldıysa bu taciz kadar özgürlüğe de müdahaledir. Olayı fark eden Arnavutköy'deki devriye arabası gerekeni sonuna kadar yapmıştır. Genç, aydın, pırıl pırıl, kadın hak ve özgürlüklerini koruyan polislerimize teşekkür ederim."

Seda Akgül, bazı yayın organlarında 'sevgilisinin telefonundaki mesajları gördü, kavga çıktı' şeklinde yayınlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

"Bugüne kadar yaşadığım tüm olayları açık yüreklilikle paylaştım. Hafta sonu yaşadığım olayı Instagram sayfamda doğru cümlelerle anlatmaya çalıştım. Hakkımda basın yayın organlarında farklı bir üslup ve gerçeği yansıtmayan haberlere itibar etmeyiniz. Her güçlü kadın gibi ben de hak ve özgürlüklerime sahip çıktım ve çıkmaya da devam edeceğim. Hakkına, emeğine, sahip çıkan tüm güçlü kadınlara selam olsun..."

Bu taciz kadar özgürlüğe de müdahaledir

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!