Katherine Heigl : Bu kontrolsüzlük beni çıldırtıyor

Güncelleme Tarihi:

Katherine Heigl : Bu kontrolsüzlük beni çıldırtıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2016 13:54

“Grey’s Anatomy” dizisindeki Dr. Izzie Stevens rolüyle şöhrete ulaşan Katherine Heigl, Kelebek’in sorularını yanıtladı. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan oyuncu, hem hamilelik sürecini, hem büyüyen göbeğine rağmen çekimlerine devam ettiği yeni dizisini hem de evlat edindiği kızlarıyla ilişkisini anlattı.

Haberin Devamı

* Hamilelik size çok yakışmış, kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Hamilelik süreci nasıl geçiyor?
- Teşekkürler. Çok güzel geçiyor ama hamilelik bana ne kadar kontrol meraklısı olduğumu gösterdi. Yıllardır formda tutmak için uğraştığım vücudumda meydana gelen değişiklikleri kontrol edemiyorum. Sürekli karnımın aç olmasını kontrol edemiyorum. Yediğim tatlı ve şekerlemeleri kontrol edemiyorum. Ve bu kontrolsüzlük beni çıldırtıyor! Bunun dışında her şey yolunda. (Gülüyor)

* Türk tatlıları da çok lezzetlidir...

- Bilmez miyim, tatlılarınız muazzam!

* Bu sizin ilk biyolojik çocuğunuz. Daha önce iki kez evlat edindiniz...

- Evet, anne olmak istiyordum ve evlat edindim. Evlat edinmek benim için çok normal bir şey, çünkü annemle babam da kız kardeşimi evlat edinmiş. Kızlarımdan sonra üçüncü çocuğu istiyordum. Eşimle yeniden evlat edinsek mi diye karar vermeye çalışırken hamile kaldım. Aslında hiç planlamamıştık bu hamileliği. Ama dediğim gibi benim için çocuğun biyolojik ya da evlatlık olması hiçbir zaman önem taşımadı.

Katherine Heigl : Bu kontrolsüzlük beni çıldırtıyor


DİZİDE HAMİLELİĞİMİ 
SAKLAMAYA ÇALIŞIYORUZ

* Yeni projeniz “Doubt”ın çekimlerine başladınız. Hamileliğiniz çekimlerde sıkıntı yaratıyor mu?
- Hamileliğimi saklamaya çalışıyoruz. İnanın artık çok zor olmaya başladı ama bunu bir şekilde yapacağız. Çekimlere ilk başladığımızda dar, seksi kalem etekler giyiyordum, birkaç hafta içinde o tarz kıyafetleri giymek imkansız hale geldi. Şimdi hamileliği saklamak için bol bluzlar, büyük çantalar kullanıyorum. Ayrıca sürekli oturduğum sahneler çekiyoruz. Hamile olduğumu belli etmeden çekimleri bitireceğiz.

* Hamileliğinize rağmen diziyi kabul ettiğinize göre, hikayeyi gerçekten sevmiş olmalısınız...

- Aslında bu proje bana geldiğinde hamile değildim. Dediğim gibi planlamıyorduk da. Burada, Los Angeles’ta film çekiyordum. Senaryo geldiğinde kendi kendime “Büyük ihtimalle kabul etmeyeceğim ama sadece okuyayım” demiştim. Ama hikaye o kadar hoşuma gitti ki, kabul etmemezlik yapamadım.

* Nedir dizinin konusu peki?

- Çok başarılı bir hukuk firmasında çalışan zeki ve hırslı avukat -Bu ben oluyorum-, cinayetle yargılanan müvekkiline âşık oluyor. Heyecanlı ve hırslı bir drama...

Katherine Heigl : Bu kontrolsüzlük beni çıldırtıyor


SÖYLENTİLERİN AKSİNE ZOR BİRİ DEĞİLİM

* Sormadan edemeyeceğim; sette çalışması zor bir oyuncu olduğunuz söylenir. Gerçekten öyle misiniz?
- Ben de yıllardır bu söylentileri duyuyorum. Bence zor biri değilim, başkalarının kalbini kırmak hayatta istediğim en son şey. Eminim hatalarım, dikkatsiz sözlerim ya da davranışlarım olmuştur. Ama her zaman yanlışları düzeltme taraftarıyım. Herhangi birini kırdıysam da kasten ya da kötü niyetle yapmamışımdır.

* Bana da her zaman Hollywood’un iyi ve hanım kızı imajı vermişsinizdir nedense...
- Doğru olan da tam anlamıyla bu! Evet, iyi bir kızım. Ailemin sözünü her zaman dinledim. Gece dışarı kaçmadım, alkol ya da uyuşturucu kullanmadım, belirli bir yaşa kadar zaten erkek arkadaşım olmasına izin verilmedi. Bu 20’li yaşlarıma kadar devam etti. Sonra farkında olmadan etrafındaki herkesi memnun etmeye çalışan biri olmaya başladım. Eğer herkesi memnun edersem herkes de beni sever diye düşündüm ama maalesef gerçekler öyle değilmiş. Bir noktadan sonra bu iyi kız balansı bulmaya çalıştı, şimdi de zor bir kişi etiketi aldım. (Gülüyor)

* Peki nasıl bir annesiniz?

- Evlat edindiğim ilk yıllarda “Çocuklarıma yetemiyorum, daha iyi bir anne olmalıyım” düşüncelerini kafamdan atamıyordum. Çok korkunç bir histi. Sonunda o psikolojiden çıktım. Benim anneliğim katı ve kuralcı. Çünkü ben de öyle bir ailede büyüdüm. Çocuklarımın saygılı olmalarını istiyorum. Eşim daha eğlenceli bir baba. Ben “Yatağınızı düzeltmeyi unutmayın, odanızı toplayın, yemekten sonra dişler fırçalanacak” tarzında bir anneyim.

Haberin Devamı

Katherine Heigl : Bu kontrolsüzlük beni çıldırtıyor

 

Haberin Devamı

HAFTADA BİR GÜN KAÇAMAK YAPIYORUZ

* Çocuklar, hayvanlar, yeni projeler derken kendinize vakit ayırabiliyor musunuz?
- Haftada bir gün kaçamak yapıyoruz. Bisikletlerimizi alıyoruz, deniz kenarında ya da yeşillik bir yerde kulağımızda müziğimizle saatlerce kullanıyoruz. Sonra canımız ne çekerse yiyoruz. Genelde bu burger ve patates kızartması oluyor. Haftanın geri kalanında iş ve sağlıklı beslenme var. Tabii şimdi hamilelik nedeniyle normal rutinimizden çok uzağız.

 

ÇİFTLİĞİMİZ, BİZİM DÜNYADAKİ CENNETİMİZ

* En hayvan sever oyunculardan birisiniz. Utah’ta bir çiftliğiniz var yanılmıyorsam...
- Evet, var. Çiftliğimiz, bizim dünyadaki cennetimiz. Hayvanlara olan sevgim çocukluktan gelen bir şey. Hayvanların Avukatı adında bir vakfım var. Kimsesiz hayvanların sahiplenilmesi ve kurtarılması için çok çaba sarf ediyorum.

* Peki çiftliğinizde hangi hayvanlar var?

- Çiftlik tam bir kurtarılmış hayvan cenneti. Köpekler, kediler, atlar, domuzlar, keçiler var. Tam sayılarını hatırlayamıyorum.

 

 

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!