Bu evlilik umarım son olur

Güncelleme Tarihi:

Bu evlilik umarım son olur
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 13:43

Meksika asıllı oyuncu Eva Longoria, Donald Trump’ın “Meksika, ABD’ye uyuşturucu taciri ve tecavüzcü yollamaktan başka bir şey yapmıyor” açıklamasına isyan etti. Demokratlar’ın Philadelphia’daki toplantısında kürsüye çıkan oyuncu, “Babam bir tecavüzcü değildi. O emekli bir Amerikalıydı” dedi. Longoria, toplantı sonrası ise Daphne Barak’a konuştu.

Haberin Devamı

Eva Longoria’nın sesi Philadelphia’da düzenlenen toplantıda öfkeyle çınlıyordu. Cumhuriyetçiler’in adayı Donald Trump’ın Meksikalılar hakkındaki sözlerine isyan eden oyuncu, “Benim babam bir tecavüzcü değildi. O emekli bir Amerikalıydı. Bu sözler kardeşim Elizabeth için de büyük bir hakaret” diyordu.
Konuşması bitince yan yana geldik, sohbetimiz başladı. Eva Longoria ve ben daha önce de kardeşi Elizabeth hakkında konuşmuştuk. Down sendromlu olarak dünyaya gelen kardeşine ne kadar derinden bağlı olduğunu gayet iyi biliyordum.
Konu kardeşinden açılır açılmaz anlatmaya başladı: “Ne var biliyor musun. Elizabeth çok özel biri. Onu ne kadar sevdiğimi de gayet iyi biliyor. Bana gülümsediğinde günüm güzelleşiyor. Hatta şöyle söyleyebilirim, beni daha iyi bir oyuncu ve insan yapan odur.”
Elizabeth eve kapanmadı, ailesinin de desteğiyle hayatını kurdu, halen aktif olarak çalışma hayatının içinde... Eva Longoria ise hem bir oyuncu hem de aktivist olarak, kardeşi gibi bazı sağlık sorunları ya da engellerle doğanların sesi olmak için elinden geleni yapıyor.

Bu evlilik umarım son olur


OBAMA İLE YARDIM GECESİNDE TANIŞTIM
Toplantıya dönüyoruz yine... Eva Longoria, 2012’de de Obama için konuşmacı olmuştu.
“Obama ile yardım gecesinde tanıştım. Aynı masada oturduk. Onun göçmenler ve kadın konusuna bakışı beni etkiledi. İletişim kurduk ve onun için çalışmayı önerdim” diyor ünlü oyuncu.
Gerçekten de çok sıkı
çalıştığını hatırlıyorum: “35 ortak sözcüden biri olarak onun seçilmesi için tüm ülke çapında çalıştık. Kadın gruplarıyla konuştum, onları dinledim, geri dönüşleri aldım. Onları kendilerine inanmaları konusunda motive ettim.”
Şimdi ise Hillary Clinton’ın destekçisi... Tarihte ilk kez bir kadın başkan adayı olmasının bu destekte payı ne, merak ediyorum.
Eva Longoria şöyle diyor: “Payı elbette çok büyük. Ama bu sadece kadın olduğu için Hillary Clinton’ı desteklediğim anlamına da gelmiyor. Savunduğu birçok konuda birleşiyoruz. Üstelik rakibi Donald Trump’tan korkuyorum. Bir kadın başkanımız olsa iyi olmaz mıydı?”

Haberin Devamı

Bu evlilik umarım son olur

 

Haberin Devamı

Kadın kadın görünümü seviyorum

Eva Longoria, 15 Ağustos’tan itibaren kendi kıyafet tasarımlarını satışa sunacak: “Bu yeni bir proje değil. İki yıldır üzerinde çalışıyordum. Koleksiyonun bana göre favorisi elbiseler. Vücudu tamamen sarıyorlar. Ben ‘kadın kadın’ gürünümü seviyorum çünkü.”

Bu evlilik umarım son olur

 

Meksika düğünü

Eva Longoria ile konuşup da “Desperate Housewives”tan, Türkiye’de bilinen adıyla “Umutsuz Ev Kadınları”ndan bahsetmemek olmaz. “Bana ün kazandıran iş odur. Bitirileceğini öğrendiğimde İspanya’daydım. Hiç unutmuyorum, haberi aldığımda inanılmaz sarsılmıştım. Dünyanın sonu gibi geldi hatta” diyor.
Sarsılmıştı çünkü aynı dönemde basketbolcu Tony Parker ile boşanma davasıyla da gündemdeydi.
En sonunda aradığı huzuru
Meksika TV piyasasının önemli isimlerinden Jose
Baston’da buldu. Meksika’da
onlarca ünlünün katıldığı bir düğünle evlendiler. Gelinliğini tasarlayan Victoria Beckham da eşi David ile katılmıştı törene. “Muhteşem biri” diyor Victoria Beckham hakkında: “Gelinlik için aklımda bazı fikirler vardı. Gittim, ona anlattım, istediğimi hazırladı. Muhteşem de bir iş çıkardı.”
Bu, Eva Longoria’nın üçüncü evliliği. Peki son mu? Güzel oyuncu, gülümseyerek son noktayı koyuyor: “Üzerinde çalışıyorum. Artık son olsa iyi olur!”

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!