Brad Pitt, Cara Delevingne'in peşini bırakmıyor

Güncelleme Tarihi:

Brad Pitt, Cara Delevingnein peşini bırakmıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 15:52

Ünlü aktör Brad Pitt yeni film projesinde rol vermek istediği 23 yaşındaki model Cara Delevingne'in peşinden koşmaktan vazgeçmiyor. Altı çocuk babası aktör, sahibi olduğu 'Plan B' isimli film şirketinin çekmeyi planladığı 40 filmden birinde genç modele rol vermek istiyor.

Haberin Devamı

Hollywood'un ünlü aktörü Brad Pitt, başarılı model Delevingne'a rol teklif etti. Pitt, ünlü modelin peşini bırakmıyor. detaylar haberimizde…

Delevingne, modellik kariyerinde bir çok başarıya imza attıktan sonra gözünü sinema sektörüne dikti. Pitt'in yakın bir arkadaşı, "Brad, Delevingne'in yeteneklerinin henüz yeterince keşfedilmediğini düşünüyor ve onu kanatları altına almak istiyor" açıklamasında bulundu. Sözlerinin devamında, "Brad, genç modelin kendi film şirketiyle bir anlaşma imzalayabileceğini düşünüyor" ifadelerini kullandı.

52 yaşındaki ünlü aktör aslında model Delevingne'a World War Z film serisinde bir rol teklif etmiş lakin İngiliz model işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek nazikçe bu teklifi geri çevirmişti. Yakın arkadaşı, Brad'in ret cevabına rağmen genç modelden vazgeçmediğini belirtti. Aynı kaynak; "Brad  telefon rehberindeki ilgili kişilerin ve  Hollywood'un ünlü rol eğitmenlerinin numaralarını genç modele verdi. Pitt, Delevingne'ın Oscar'ı alacak yeteneklere gerçekten de sahip olduğunu düşünüyor" sözleriyle Brad'in genç model konusunda ısrarcı ve bir o kadar da ciddi olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Brad Pitt, Cara Delevingnein peşini bırakmıyor

Brad Pitt kimdir?

Brad Pitt, İngiliz asıllı Amerikalı aktör, prodüktör. Hollywood’un en başarılı aktörlerinden biri olmasının yanı sıra, People dergisine ve birçok kaynağa göre yaşayan en seksi erkektir. Filmografisinde yer alan filmlerden bazıları Se7en, Fight Club, Meet Joe Black, Twelve Monkeys, Legends of the Fall, Snatch, Thelma & Louise, A River Runs Through It ve Babel’dir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!