Birlikteyiz biliyorsunuz

Güncelleme Tarihi:

Birlikteyiz biliyorsunuz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 19:03

Dubai dönüşü havalimanında görüntülenen Cem Yılmaz, yeni sevgilisi Ayşe Hatun Önal’la ilgili sorular üzerine “Birlikteyiz biliyorsunuz” dedi. İlişkisinin nasıl gittiği sorusuna da esprili bir yanıt verdi: “İlişki işte, gider yani. İlişkiler hep gitmez mi?”

Haberin Devamı

Russell Crowe’un “Son Umut” filminde rol alan Cem Yılmaz, Uluslararası Film Festivali için gittiği Dubai’den önceki gün döndü. Atatürk Havalimanı’nda görüntülenen ünlü komedyen, yeni sevgilisi Ayşe Hatun Önal’la ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. “Ayşe Hatun Önal’la birlikteliğiniz ortaya çıktı, mutluluklar” diyen muhabire “Teşekkür ederim. Evet, birlikteyiz” diye karşılık veren Cem Yılmaz, “İlişkiniz nasıl gidiyor?” sorusunu ise esprili bir dille yanıtladı: “İlişki işte, gider yani. İlişkiler hep gitmez mi? Birlikteyiz biliyorsunuz, daha fazla bir şey sormayın.” Yol yorgunu olduğunu belirterek “İzin verin evime gideyim” diyen Cem Yılmaz, daha sonra havaalanından ayrıldı.


Rötar yorgunu
Cem Yılmaz, havaalanında “Fotoğraf çekilelim mi?” diye seslenen hayranını “Kardeşim zaten rötardan yorulmuşum” diyerek geri çevirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!