Bir Deniz Hİkayesi'nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Güncelleme Tarihi:

Bir Deniz Hİkayesinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2015 17:02

Emre Kızılırmak ve Emir Berke Zincidi, yeni sezonda Kanal D’nin iddialı dizilerinden “Bir Deniz Hikayesi” ile seyirci karşısına çıktı. İlk bölümüyle seyirciden tam not alan dizide baba-oğulu canlandıran ikiliyle projenin detaylarını konuştuk.

Haberin Devamı

* “Bir Deniz Hikayesi”nin ilk bölümü yayınlandı. Nasıl tepkiler aldınız?

Emre Kızılırmak: Etrafımdan güzel şeyler duydum, sosyal medyada yapılan yorumlar da çok güzeldi. Bu da beni mutlu etti. Umarım bu beğeni artarak devam eder.

* Canlandırdığınız Hakan karakterinin en çok hangi yönlerini sevdiniz?

- Hakan, oğlu Deniz’i annesinin yokluğunu hissettirmeden büyütmeye çalışan, güçlü ve bir o kadar da iyi bir adam. Tüm zorluklara göğüs geren bir baba figürü. Tüm yaşamını oğluna adayan ve onun mutlu olması için mücadele eden bir karakter. Genç yaşına rağmen oğlu için birçok şeyden vazgeçiyor. Bu durum da beni çok etkiledi.

Bir Deniz Hİkayesinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak


* Hakan yıllarca oğluna hem annelik hem babalık etmiş ama yıllar sonra hiç umulmadık bir anda anne ortaya çıkıyor. Sizce Zeynep, Deniz’i babasından ayıracak mı?

- Bir baba olarak empati yaptığımda Hakan için üzülüyorum ama Deniz’in de gerçek annesine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Neler olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz. Ama Zeynep hayatlarına girdikten sonra, Deniz için hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyleyebilirim.

* Dizide Hakan’ın yaşadıkları sizin başınıza gelseydi tepkiniz ne olurdu?

- Öncelikle böyle bir durumu yaşamayı kesinlikle istemezdim. Fakat hayatta insanın başına her şey gelebiliyor, ben de böyle bir durumda evladım için tüm zorluklara göğüs gererdim. Tüm gücümle onu hayatta tutmaya çalışırdım.

Haberin Devamı

OYUNCU OLMASAYDIM MÜZİSYEN OLURDUM

* Sette vakit nasıl geçiyor?


- Çok güzel ve bir o kadar da eğlenceli bir set ortamımız var. İstanbul’da başlayan çekimlerimiz, Marmaris-Bozburun’da devam ediyor. Yoğun ama bir o kadar keyifli bir ortam. Setten arta kalan vakitlerimizde buranın güzelliklerinin tadını çıkarıyoruz.

* Siz aslında çocukluğunuzdan bu yana müzikle iç içeymişsiniz. Oyunculuk nasıl girdi hayatınıza?


- Müziği çok seviyorum. Ama son dönemde pek ilgilenemiyorum. Sebebi ise yoğun iş tempom. Aslında şu durumda benimkisi, kendi dünyamda eğlenmek, iyi vakit geçirmek ve stresten uzak durmak için şarkı söylemek diyebilirim.

* Oyuncu olmasaydınız tercih edeceğiniz meslek müzisyenlik olurdu sanırım?

- Evet, kesinlikle müzisyen olurdum. Oyunculuktan sonra beni en çok mutlu eden şey şarkı söylemek ve müzik yapmak. Şu an önceliğim müzik olsaydı, oyunculukta olduğu gibi müzikte de güzel şeyler yapacağıma eminim.

Haberin Devamı

Bir Deniz Hİkayesinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak


MARMARİS’TE OLMAK ÇOK GÜZEL

* Bir röportajınızda “Ben oyuncuyum, her şeyi oynarım kafasında değilim” demişsiniz. Asla oynamam dediğiniz bir karakter var mı?


- Gerçek bir hikaye ise tarihte olanlara uygunluğuna bakarım. Hayal ürünüyse neye hizmet ettiği yönünde incelemeler yaparak kendime göre bir süzgeçten geçiririm. Önemli olan izleyiciyle bir bağ ve duygu iletişimi kurabilmek tabii ki. Bu iletişimi yakalarsam, o iş hem izleyiciye hem de bana iyi geliyor.

* Çekimler Marmaris’te geçiyor dediniz, sizin denizle ya da su sporlarıyla aranız nasıl?

- Marmaris’te olmak çok güzel, ben de su sporlarıyla uğraşmayı ve denizi çok severim. Burada yelken ve dalış yapabildim şimdilik...

* Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

- Bir süredir ekip olarak “Bir Deniz Hikayesi” için büyük emek vererek çalışıyoruz. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız ve güzel bir bağ kurabiliriz.

Haberin Devamı

Bir Deniz Hİkayesinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Emir Berke Zincidi: Emre Abi’yle baba-oğul gibiyiz

* Dizide çok sıcak bir baba-oğul ilişkisi var. Senin gerçek hayatta babanla ilişkin nasıl?

- Çok güzel. Çok çok güzel. Birlikte çok eğleniriz. Basket antrenmanlarına gideriz. İkimiz de aynı takımı tutarız, birlikte maç izleriz. O bana arkadaşı gibi davranır. Beni dinler.

* Peki dizide babanı oynayan Emre Kızılırmak’la iyi anlaşıyor musun?

- Evet, Emre Abi’yle de çok iyi anlaştık. Emre Abi sporcu kökenlidir, o her şeyi yapabilir. Basket oynar, dalar, yüzer, yelken yapar. Elinden her şey gelir. Çekimlerden önce çok vakit geçirdik, aramızda bir elektrik oldu. Dizinin hikayesi bizi birbirimize daha çok yaklaştırdı. Hem arkadaş hem baba-oğul gibiyiz.

* Dizi Marmaris-Bozburunda çekiliyor, nasıl bir yer burası, neler söylemek istersin?


- Bozburun çok güzel. Burada çektiğimiz tekne sahneleri çok keyifliydi ama ben en çok maç sahnelerini sevdim, çünkü kendimize futbol şöleni çektik. O çekimler hiç bitmesin istemiştim. Çok eğlenceliydi, unutamıyorum.

* İzleyicilere söylemek istediğin bir şey var mı?


- İzleyicilere her zaman teşekkür ederim. Beğendiklerinde mutlu oluyoruz tabii, ben de ailem de.

BAKMADAN GEÇME!