Berk Oktay'dan samimi açıklama

Güncelleme Tarihi:

Berk Oktaydan samimi açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 11:56

5 yıllık aşk yaşadığı hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi Merve Şarapcıoğlu ile geçtiğimiz Şubat ayında nişanlanan ünlü oyuncu Berk Oktay, samimi açıklamalarda bulundu. Önceki akşam nişanlısı ile Etiler’de objektiflere takılan yakışıklı oyuncu; Merve ne derse o olur! dedi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Berk Oktay, önceki gece nişanlısı Merve Şarapçıoğlu ile Etiler'deydi. Hasan Kolcuoğlu Kebap'tan çıkarken görüntülenen ünlü oyuncu samimi açıklamalar yaptı.

Mekan çıkışı kameralara takılan ünlü oyuncu, basın mensupları ile kısa bir röportaj yaptı. Gazeteci arkadaşların sorularını yanıtlayan Oktay, nişan gecesi ile ilgili şu sözleri söyledi: "Nişan gecesi çok güzel ağırlandık, tuzlu kahveyi içtik. Her şey çok güzeldi. Seven herkese Allah nasip etsin" dedi.

Oktay, düğün hakkındaki soruları şöyle yanıtladı: "Yüzükleri taktık, beş yıldır aynı yüzüğü takıyorum. Düğün tarihi olarak Ağustos ayının sonunu düşünüyoruz."

Berk Oktay, "Evlendikten sonra evde kimin sözü geçecek" sorusuna ise "Ben her şeye tamam demesini öğrendim. Bir kere karışayım dedim, ağzımın payını aldım. Merve ne derse o olur!" diye cevap verdi.

Haberin Devamı

Berk Oktay kimdir

Berk Oktay kimdir?

1982 yılında Ankara’da dünyaya gelen Berk Oktay, ekranların genç ve yakışıklı isimlerinden. Öğretmen bir anne ve muhasebeci bir babanın oğlu olan Oktay, oyunculuk kariyerine erken yaşlarda başladı.

2000 yılında Uğurkan Erez ile tanıştıktan sonra modellik yapmaya başlayan yakışıklı oyuncu, 2001 yılında Best Model’a katıldı ve burada başarı gösterdi.

2003 yılında yarışmada birincilik kazanan yakışıklı oyuncu, 2000 ile 2006 yılları arasında mankenlik yapmayı sürdürdü ve bu süreçte 100’den fazla defileye katıldı.

Modellik kariyeri süresince yurtdışında çalışmalarını sürdüren Berk Oktay, 2004 yılında Paris’e giderek iki yıl boyunca orada kaldı. Burada Prada, Gucci gibi dünyaca ünlü markalarla çalıştı.

İki yıl Paris’te modellik yaptıktan sonra üniversite eğitimi için Türkiye’ye yeniden dönen yakışıklı oyuncunun oyunculuk kariyeri de bu dönemde başladı.

Türkiye’ye döndükten sonra Türker İnanoğlu ile yolları kesişen Oktay, bir filmde oynamak için telif alınca bu kez oyunculuk eğitimleri almaya başladı. 2008 yılına gelindiğinde ilk dizisi de başladı.

Haberin Devamı

Tatlı Bela Fadime dizisiyle kendini gösteren ve yakışıklılığıyla ilgi çeken Oktay, daha sonra dönemin sevilen dizilerinden biri olan Akasya Durağı dizisinde de başarılı bir performans sergiledi.

Bu diziden sonra da ekranların fenomeni haline gelen Arka Sokaklar dizisinin de sevilen oyuncularından biri oldu.

Bu dizileri Alev Alev, Benim Hala Umudum Var dizileri takip etti. Yaz yayın döneminde İlişki Durumu Karışık adlı diziyle ekranlara dönen yakışıklı oyuncu, dizide Can karakterine hayat veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!