Bengü hamile olduğunu böyle duyurdu...Bengü kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Bengü hamile olduğunu böyle duyurdu...Bengü kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2019 14:17

Bir süre önce iş adamı Selim Selimoğlu ile hayatını birleştiren Bengü, hamile olduğunu takipçileriyle paylaştı. Bebeklerinin müjdesini duygu dolu sözlerle paylaşan Bengü, eşiyle birlikte çekildiği fotoğrafın altına 2+1 notunu düştü. Peki, Bengü kimdir ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Bengü bebek müjdesini sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Şarkıcı Bengü ağustos ayında iş adamı Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturmuştu.

Çiftten bebek müjdesi geldi ve Bengü "Dünyanın en güzel duygusunu sizlerle paylaşmanın zamanı geldi. Evet, anne oluyorum! Bizim bir bebeğimiz oluyor… 16. haftamızdayız ve ben öğrendiğim ilk günden beri tarif etmesi çok zor duygular yaşıyorum... Sanki bu yaşıma kadar yaşadığım tüm duygular bomboş benim için... Kocaman bir sevinç, heyecan, merak, endişe, hepsi bir arada... Allah’ın izniyle ve sizlerin de dualarıyla bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü merakla ve heyecanla bekliyoruz. Bu süreçte sizler de bizim için hep dua edin olur mu? Allah isteyen; bekleyen dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin ve benim gibi hamişleri korusun... Sizi seviyoruz ve ikimiz de öpüyoruz" notuyla hamile olduğunu duyurdu.

Haberin Devamı

Ünlü popçu ilk pozunu da paylaştı. Bengü eşiyle yer aldığı fotoğrafın altına '2+1' notunu düştü.

BENGÜ KİMDİR?

Unut Beni, Kalbim, Sanki, Taktik gibi şarkılarıyla tanınan Bengü, 2 Nisan 1970 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Müzikle tanışması ilkokul yıllarında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile oldu. İzmir'de sahnelenen "Oliver Twist" isimli müzikalde başrol oynadı. Müziğe küçük yaşlardan beri ilgi duyan Bengü, İzmir Devlet Konservatuvarı Genel Müdürü Müfit Bayraşa`dan bir yıl şan dersleri aldı. 1998 yılında Müfit Bayşara`nın bir bestesiyle MÜYAP ve Show TV`nin organize ettiği Pop Show `98 adlı şarkı yarışmasında 2. oldu. Bu yarışma sayesinde yolunun kesiştiği Kenan Doğulu‘nun albüm teklifi üzerine hem üniversite eğitimini sürdürmek hem de albüm çalışmaları için İstanbul’a yerleşti. Albüm çalışmalarına devam etti. Üç yıl Kenan Doğulu`ya vokallik yaptı. Ayrıca albümün aranjörlüğünü üstlenen Ozan Doğulu ile de çeşitli çalışmalarda bulundu. 21 yaşında ilk albümünü çıkardı

kinci albümü “Bağlasan Durmam” Albümünde yer alan “Ucuz Mumlar ve Müjde” adlı şarkıların söz ve besteleri Bengü’ ye ait. Radyo listelerinde hızla yükselen “Gel Gel” adlı şarkıyı Azerice yorumladı.

2009 yılının yine yazlarında ise 5. albümü “İki Melek”i, Avrupa Müzik etiketiyle piyasaya sürmüştür. Bu albümden çıkan ilk iki video, “İki Melek” ve “Kocaman Öpüyorum” Billboard Türkiye listelerinde 1 numaraya yükselmiş ve 2009 yılı içerisinde sanatçı bu albümüyle 13. İstanbul FM Müzik Ödülleri’nde “En İyi Pop Kadın Sanatçı” ödülüne layık görüldü. Yıllar önce tanıştığı iş adamı Selim Selimoğlu ile 2018 ağustos ayında nikah masasına oturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!