Bana Türkiye’nin Kim’i diyebilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Bana Türkiye’nin Kim’i diyebilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2015 07:09

Yaptığı hiçbir iş, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar kadar ses getirmedi.

Haberin Devamı

Güzellik yarışmasına katıldı, dizi ve filmde oynadı, sunuculuk yaptı. Ama yaptığı hiçbir iş, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar kadar ses getirmedi. Poposunun ön planda olduğu pozlarıyla Instagram fenomeni haline geldi. Öyle çok dikkat çekti ki, mart ayında Google’da en çok onun ismi aratıldı. Şimdi hem yapımcılar hem de reklamcılar peşinde. İşte “Türkiye’nin Kim Kardashian’ıyım” diyen manken Cansu Taşkın’ın öyküsü...


*Mart ayında Google’da en çok senin ismin aratılmış. Bu seni şaşırttı mı?
- Şaşırttı tabii. Hiç aklıma gelmezdi. Bir sabah kalktım, çekime gideceğim. Telefonuma bir baktım, bir sürü kişi aramış, mesajlar atıp tebrik etmiş. “Allah Allah” dedim kendi kendime, “Bunlar beni niye tebrik ediyor?” Sonra Twitter’a girdim, Hürriyet’te çıkan haberde Google’da en çok aratılan isim olduğumu gördüm. ÖSYM’yi bile geçmişim! Çok şaşırdım ama sevindim de.
*Bu kadar ilgi görmeyi bekliyor muydun?
- İnan hiç aklıma gelmemişti.
*Peki nasıl oldu tüm bunlar, adını duyurmayı nasıl başardın? Hikâyeni öğrenebilir miyiz?
- 21 yaşındayım. Bu sektöre 16 yaşında girdim. Güzellik yarışmalarına katıldım önce. Sonra “Fatmagül’ün Suçu Ne” dizisinde ve bir sinema filminde oynadım. Sunuculuk da yapıyorum. İki yıl bir siyaset programı sundum. Şimdi de yeni bir programa hazırlanıyorum.
*Yarışmalara katıldın, dizide oynadın, sunuculuk yaptın ama asıl sosyal medyada paylaştığın fotoğraflarla tanındın...
- Evet, fiziğim takipçilerimin çok dikkatini çekti. “Instagram’a video yükle” diyen çok oluyor. “Hangi sporu yapıyorsan, ben de ondan yapmak istiyorum” diyenler de. Zaten o yüzden şimdi bir pilates programı yapmamı istiyorlar. Ama kanalla henüz imza atmadığımız için programın detaylarını şimdi söylemek istemiyorum.

KALÇAMI SPORLA BU HALE GETİRDİM

*Peki işinle değil de verdiğin pozlarla tanınmak seni rahatsız etmiyor mu?
- Aslında insanlar beni yanlış anlıyor. Ben özellikle, bilerek öyle pozlar vermiyorum. Ben gayet normal duruyorum. Ama fiziğim öyle durduğu için normal dursam bile poz vermişim gibi gözüküyor. Ama alakası yok.
*Dikkat çekici bir vücuda sahip olduğunu ne zaman fark ettin?
- İnsanın yaş aldıkça vücudunu tanıdığını düşünüyorum. Ben 16 yaşındayken de düzgün bir fiziğe sahiptim ama bu kadar değildim. O zamanlar toydum, fazla bir şeyin farkında değildim. Sonra yavaş yavaş vücudumla ilgili yorumlar almaya başladım. Dümdüz değil, kıvrımlı bir vücudum vardı. Sporla bu hale getirdim. Sadece kalça çalıştım. Bu hale gelene kadar azmettim. Şimdi insanlar “Ebru Şallı da pilates yapıyor, onun vücudu bile böyle değil” diyor.
*Vücudunu estetikle bu hale getirdiğin söyleniyor...
- Hiçbir yerimde estetik yok. Bunu yüz kere söyledim. Kemiklerime de bir şey yaptırmadım. Sayabilirsiniz.
*Peki, vücudunun bu halini korumak için ne gibi fedakârlıklar yapıyorsun?
- İstediğim her şeyi yiyorum, kilo almıyorum. Bünyeyle alakalı biraz. Bazı insanlar su içse yarıyor, bana yaramıyor.
*Gerçekten her şeyi yiyor musun?
- Evet, her şeyi yiyorum. Ama midem küçük olduğundan aşırı yemiyorum.
*Kendini seksi buluyor musun?
- Evet, buluyorum.
*“Türkiye’nin Kim Kardashian’ı” diyebilir miyiz sana?
- Diyebilirsiniz. Öyle çağırıyorlar beni zaten. Bir televizyon programına konuk oldum, belimin kaç cm. olduğuna baktılar. Zaten hangi programa katılsam, beni ellerinde metreyle karşılıyorlar.

HERKES BEĞENECEK DİYE BİR ŞEY YOK

*Büyük bir takipçi kitlen var. Sana en çok ne gibi sorular soruyorlar?
- Kadınlar çok fazla mesaj atıyor, “Ne yapıyorsan bize de söyle ne olur” diye. “Çocuk yaptım, kilo veremiyorum, ne yapmam lazım?” diye soranlar var mesela. Onlara söylüyorum, buradan da uyarayım, gerçekten kilolu insanlar akşam saat 6’dan sonra hiçbir şekilde yemek yemesinler. Ayrıca hareket etsinler. Hareketsiz kaldığın için kilo yapıyor vücut.
*Taciz edenler oluyor mu?
- Çoook. Bazıları bayağı haddini aşıyor, direkt engelliyorum. Sonra tweet atıyorlar, “Yanlış anladın, ben öyle bir şey demek istememiştim” diye.
*Ne gibi şeyler söylenmesine tahammül edemiyorsun?
- Dengesiz insanlar oluyor, küfür ediyorlar. Onları kaldıramıyorum. Hemen engelliyorum. Onun dışında isteyen istediği gibi eleştirebilir. Onun görüşüdür, saygı duyarım. Herkes beğenecek diye bir şey yok sonuçta.
*Sokakta rahat yürüyebiliyor musun?
- Düz bir ayakkabı bile giysem çok fazla dikkat çekiyorum. Normal kot giyiyorum dışarıda...

PEŞİMDE KOŞANI HAYATIMA ALMAM

Haberin Devamı

*Biraz da aşktan bahsedelim...
- Bir erkek, ben istersem hayatıma girer. Peşimde koşan birini hayatıma almam. Çünkü zoru seviyorum. 7 ay önce bir ilişkim vardı, ciddiydi ama bitti...
*Şu an kimse yok mu hayatında?
- Hayır, yok. Son ilişkimden sonra erkeklere güvenim kalmadı.
*Neden?
- Güven çok önemli. Ama kıskançlık girince araya, güven olmuyor. Hem şu an benim için kariyer önemli. Aşk her zaman olur. Belki de yabancı biri olursa olur...
*Aldatıldın mı?
- Onu söylemeyeyim. Ama aşk acısı çektim. En son ilişkimde de erkek arkadaşımı çok seviyordum...
*Aşk senin için ne ifade ediyor?
- Ben çabuk sahipleniyorum. Hayatımda biri olduğu zaman, ilişkim ciddi olur.

Haberin Devamı

İŞLERİMİ ENGELLEYEN MANKENLER VAR

*Küçükken fiziğinle dalga geçenler oluyormuş, doğru mu?
- Şöyle söyleyeyim; bana hep sırık diye seslenirlerdi. Hep boyumla dalga geçerlerdi. Şimdi iyi ki dalga geçmişler diyorum, çünkü boy çok önemli.
*Boyunu ve kilonu sorayım o zaman...
- Türkiye’nin en uzun mankenlerindenmişim. Boyum 1.83, topuksuz. Topukluyla 2 metre oluyorum. 53 kiloyum. Boyuma göre kilom az tabii.
*Kıskanıldığını düşünüyor musun?
- Aşırı... Özellikle kadınlar... Asıl bizim camiada kıskananlar çok fazla. İşlerimi engelleyen mankenler bile var. İsim vermeyeceğim ama onlar kendilerini biliyor.
*Bu durum, kariyerini kötü etkilemiyor mu peki?
- Yok. İşi veren onlar değil sonuçta. Ekmek kapısını açan Allah olduğu için istedikleri kadar engellesinler.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLARIMI PAYLAŞMADAN ÖNCE AİLEME GÖSTERİYORUM

*Bundan sonrası için hedeflerin, planların neler?
- Mesleğimi seviyorum. Mesleğimde çok fazla yol kat ettiğimi düşünüyorum. 10 yıldır yerinde sayan mankenler ve oyuncular var. Oyunculuk ve sunuculukta daha da ilerlemek istiyorum. Oyunculuk teklifi geliyor zaten. Herkes beni Fahriye Evcen’e benzetiyor. Bir de dayım şarkıcı, onunla bir şeyler yapmayı düşünüyoruz.
*Anlaştığın projeler var mı?
- Evet, “Cennet” diye bir dizide oynayacağım. Önümüzdeki hafta çekimlere başlayacağız.
*Oyunculukla ilgili dersler aldın mı?
- 16 yaşındayken dizide oynadığımda yönetmene sormuştum “Ders almam gerekiyor mu?” diye. O da bana “En iyi dersin kendin olmak” demişti. Ben oyunculuk yaparken, o anı yaşıyormuş gibi düşünüyorum.
*Oyunculukta cesur musun, kuralların var mı?
- Bazı özel sahneler vardır ya, onları istemiyorum.
*Ailen seni destekliyor mu?
- Her zaman destekliyorlar. Zaten bir fotoğrafımı paylaşırken ilk başta onlara gösteriyorum “Bu nasıl sizce?” diye, onlar onay verdikten sonra koyuyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!