Baba olduğumda ağzım açık kalakalmışım

Güncelleme Tarihi:

Baba olduğumda ağzım açık kalakalmışım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2014 09:55

Geçtiğimiz ay annelerimize en içten sevgilerimizi sunduk. Bu kez sıra babalarımızda. Ünlü babalar ve çocukları, önümüzdeki pazar kutlanacak Babalar Günü öncesi duygularını Quality dergisiyle paylaştı.

Haberin Devamı

Emre, Uzay, Çağla Şıkel, Kuzey Altuğ: İlk baba olduğumda ağzım açık kalakalmışım
Emre Altuğ ile Çağla Şıkel’in iki çocukları var. Kuzey 4 yaşında ve oyun okuluna gidiyor, Uzay ise henüz 2’sinde... Emre Altuğ, Babalar Günü’yle ilgili şöyle diyor:
“İlk baba olduğum zaman çok büyük şaşkınlık yaşadım. Ağzım açık, kalakalmışım. Babam da çok şükür yaşıyor. Ayrı şehirlerde oturduğumuz için fırsat buldukça İzmir-İstanbul arasında gidip geliyor, hasret gideriyor. Telefonla da hemen her gün görüşüyoruz.”

Eran, Melisa Tapan: Baba şefkatiyle yetişmemiş her çocuk eksiktir
İş dünyasının önemli isimlerinden Eran Tapan’ın, rahmetli Sakıp Sabancı’nın kızı Sevil Sabancı ile yaptığı evlilikten Melisa adında bir kızı var. Artık 21 yaşında bir genç kız olan Melisa, Richmond-The American International University in London’da öğrenimine devam ediyor. Kızıyla birlikte objektife bu özel pozu veren Eran Tapan’ın sonrasında babalığa dair şu açıklamayı yaptı:
“Babalık duygusu kelimelerle tarif edilemez. Ben doğuma giren bir babayım. Doğum mucizesine şahit olduğum o anlar, kızımla da ilk görüştüğümüz anlardı. Boğazım düğümlenmiş, gözyaşlarına boğulmuştum. Baba sevgisiyle yetişmemiş her çocuk eksiktir. Bir bireyin mutlu olabilmesi için baba şefkati ve güveni içinde büyümesi şarttır.”

Haberin Devamı

Ada, Hakan Eratik, Gizem (İmre) Salkım: Ne ekersen onu biçersin
Hakan Eratik, Babalar Günü öncesi 3 yaşındaki kızı Ada ve eşi Yeşim Salkım’ın ilk evliliğinden olan kızı Gizem’le birlikte objektif karşısına geçti. Öncelikle tüm babaların Babalar Günü’nü kutlayan oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:
“Babalar Günü’nü her zaman büyük bir keyifle kutlarım. Ben babamı çok seviyorum, kızlarım da beni. Sen babanı sever, onun özel günlerini kutlarsan, çocukların da sana aynı şekilde davranıyor. Ne ekersen onu biçersin.”
Salkım’ın ilk eşinden olan, halen Amerika’da psikoloji eğitimi gören 24 yaşındaki kızı Gizem ise “Ben Babalar Günü’nü Hakan Ağabey hayatıma girdiğinden beri, yaklaşık yedi yıldır kutluyorum. Babalar, özellikle kızlarının hayatında çok özeldir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!