Aylin Coşkun kimdir, sevgilisi kim?

Güncelleme Tarihi:

Aylin Coşkun kimdir, sevgilisi kim
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2019 10:00

Şarkıcı Aylin Coşkun, 2. Sayfa programına konuk olarak katıldı. 15 yıllık sevgilisiyle evlenmeye karar veren Aylin Coşkun, özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Aylin Coşkun kimdir, sevgilisi Volkan Aslan kim?

Haberin Devamı

Aylin Coşkun, Türk şarkıcı ve modeldir. 1976'da Türk asıllı bir ailenin kızı olarak Almanya'da doğan sanatçı İzmir, Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'ni bitirdi. 1997'de güzellik yarışması Miss Globe 'da Türkiye Güzeli seçildi.

üziğe olan ilgisiyle müzisyen hocalardan şan dersleri alıp bu konuda eğitimini tamamlamak üzere girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan ve Solfej bölümünden mezun oldu.

Bu arada İstanbul ve Ankara'da bir süre mankenlik yapmış, özel bir TV kanalında belli bir süre sunuculukta icra etmiştir. Şarkıcı günümüze kadar 7 tane albüm yapmıştır.

2000'li yılların başında ilk albümü Masalı Zeyno Müzik etiketiyle piyasaya çıkarmış sanatçının albümde kendisine ait Bu Kaçıncı parçası ve klip çektiği Yandım Allahım isimli parçaları ile müzik dünyasında yer etmiştir. Şarkıcı takip eden 6 albüm daha yapmıştır.

Haberin Devamı

Sanat dünyasından uzak bir isim olan Volkan Aslan, ticaretle uğraşıyor. 2004 yılından beri Aylin Coşkun’la birlikte olan Volkan Aslan, güzel şarkıcı Aylin Coşkun’a doğum gününde Phuket adasında evlilik teklif etti.

 

 

BAKMADAN GEÇME!