Aylin Coşkun kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Aylin Coşkun kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2019 09:19

Şarkıcı Aylin Coşkun 15 yıldır birlikte olduğu Volkan Aslan ile evlendi. 20 kiloluk gelinlik giyen Aylin Coşkun’un düğün görüntüleri magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biri oldu. Peki, Aylin Coşkun kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Türk şarkıcı ve model Aylin Coşkun, 1976'da Türk asıllı bir ailenin kızı olarak Almanya'da dünyaya geldi. İzmir, Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'ni bitirdi. 1997'de güzellik yarışması Miss Globe 'da Türkiye Güzeli seçildi. Müziğe olan ilgisiyle müzisyen hocalardan şan dersleri alıp bu konuda eğitimini tamamlamak üzere girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan ve Solfej bölümünden mezun oldu.

Bu arada İstanbul ve Ankara'da bir süre mankenlik yapmış, özel bir TV kanalında belli bir süre sunuculuk yaptı. Günümüze kadar 7 tane albüm yapan Aylin Coşkun, 2000'li yılların başında ilk albümü Masalı Zeyno Müzik etiketiyle piyasaya çıkarmış sanatçının albümde kendisine ait Bu Kaçıncı parçası ve klip çektiği Yandım Allahım isimli parçaları ile müzik dünyasında yer etti. Şarkıcı takip eden 6 albüm daha yaptı. 15 yıldır birlikte olduğu Volkan Aslan ile 10 Eylül 2019 tarihinde nikah masasına oturdu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!