Ayakkabı boyacılığı yaptım

Güncelleme Tarihi:

Ayakkabı boyacılığı yaptım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2017 13:56

Sunucu Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Hadi Be’nin konuğu, başarılı oyuncu ve yönetmen Müfit Can Saçıntı oldu. Keyifli anların yaşandığı programda, ünlü oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

 Oyuncu olmaz dediler

Lisenin son zamanlarında konservatuarda okumak istediğini ancak peltek olduğu için çevresindekilerin kendisine oyuncu olamazsın dediklerini söyleyen Müfit Can Saçıntı “ Lise zamanında konservatuara gitmek istiyordum ama bana sen pelteksin oyuncu olamazsın dediler. Denemeden vazgeçtim onun yerine senaryo ve yönetmenliğe yöneldim. 30 yıl sonra oyuncu olarak tanındım” dedi.

 

Soyadım bu değil diyemedim

Üniversitede soyadının yıllarca yanlış yazıldığını ve utancından düzelttiremediğini söyleyen Müfit Can Saçıntı “ Üniversitede notların yazıldığı kağıtlar karbon kâğıdıyla daktiloda yapılıyordu. Benim soyadımı da Sıçıntı yazmışlar bende utangaçlıktan gidip soyadım bu değil diyemedim” dedi.

 

Haberin Devamı

Esnaf para üstü vermiyor

 Mandıra Filozofu’nda paraya karşı olan birisini canlandırdığı için esnafın alışveriş sonrası bir çok kez kendisine para üstü vermediğini söyleyen Müfit Can Saçıntı “ Mandıra Filozofu’ndan sonra esnaftan alışveriş yapıyorum para üstü bekliyorum. Para üstünü vermediniz diyorum. Siz paraya karşı değilmiydiniz diyorlar. Para üstünü vermemeye çalışıyorlar” dedi.

 

Burnundan tuttum, intikamını aldı

 Gençlik zamanlarında Vapurda arkadaşına benzettiği birisinin burnundan tuttuğunu ve o kişinin daha sonra kendisinden intikam aldığını söyleyen Müfit Can Saçıntı “ Vapurdayken oturan birsini arkadaşıma benzetmiştim. Yanına gittim bakmayınca yüzüme burnunda tutup kendime çevirdim. Meğer arkadaşım değilmiş özür dileyip koşarak uzaklaştım. Bir hafta sonra yine vapurdan indim birisi enseme vurup kaçtı. Baktım burnundan tuttuğum adam intikamını aldı benden” dedi.

 

Ayakkabı boyacılığı yaptım

 Çocukken ayakkabı boyacılarını saatlerce izlediğini ve ilk parasını da ayakkabı boyacılığı yaparak kazandığını söyleyen Müfit Can Saçıntı “ Çocukken ayakkabı boyacılarını çok severdim. Saatlerce onları izlerdim. Babam bana evdeki ayakkabıları boyayayım diye sandık yaptırmıştı. Ben annemin istememesine rağmen bir süre ayakkabı boyacılığı yaptım. Kazandığım ilk parayla da eve ekmek ve annem çok seviyor diye dut almıştım” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!