Avatar Atakan kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Avatar Atakan kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2019 16:30

Kamuoyunda 'Avatar Atakan' olarak tanınan Çağan Atakan Arslan'ın kim olduğu, basında yer alan haberlerin ya da katıldığı televizyon programlarının ardından merak konusu oluyor. Survivor yarışmasıyla adını duyuran milli sporcu Avatar Atakan, dövüş sporlarına ağırlık veriyor. Peki, Avatar Atakan kimdir? İşte, Avatar Atakan'ın biyografisi...

Haberin Devamı

27 Ağustos 1989 tarihinde dünyaya gelen Çağan Atakan Arslan spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirme ile devam eden Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve hayatına spor hayatına yön vermiştir. Yurtiçinde ve yurtdışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında sayısız başarılara imza atan Arslan, bazı dizi ve sinema filmlerinde de oyunculuk yapmıştır.

Çağan Atakan Arslan, modellik ve mankenlik de yapmaktadır. Türkiye'de bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de “Soldier” olarak ringe çıkmıştır.

Çağan Atakan Arslan'ın güreşteki bitirici hareketleri arasında 'Asker selamı' ve 'F-16' denilen hareketleri bulunuyor. İmza hareketleri arasında ''Mekanize bağlama' ve 'Cop Lock' vardır. Arslan'ın idolü ise Guile'dir.

BAKMADAN GEÇME!