Asena Atalay Caner Erkin’e kızdı, tüm fotoğrafları sildi!

Güncelleme Tarihi:

Asena Atalay Caner Erkin’e kızdı, tüm fotoğrafları sildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 10:21

Ünlü futbolcu Caner Erkin önceki akşam Antalya gecelerinde esmer bir güzelle objektiflere yakalanınca, eski eşi Asena Atalay’ın ne tepki vereceği merak konusu olmuştu. Asena Atalay’ın tepkisi tüm fotoğrafları silmek oldu. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Fenerbahçeli  Caner Erkin'in yeni aşkı Dilan Sunar'la  Antalya'da çekilen fotoğrafları sonrası gözler eski eşi Asena Atalay'a çevrildi. Erkin'le evliliğini 2 ay önce bitiren Atalay'ın  Instagram hesabındaki tüm fotoğrafları silmesi "Eski eşini kıskandı" olarak yorumlandı.

Asena, "Caner'in başka bir kızla çekilen fotoğraflarını gördünüz mü, ne hissetiniz?" sorusuna "Evet haberi okudum. Caner, milli gururumuz.  Avusturya'yı 2-1 yendiler. Onu ve arkadaşlarını tebrik ediyorum. Gündemimde önemli başka bir Caner konusu yok" diye yanıt verdi.

Altı yıllık eşi Asena Atalay'dan iki ay önce tek celsede boşanan  Caner Erkin'in  Antalya'da birlikte görüntülendiği yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Dilan Sunar, Antalyalı bir ailenin kızı.  Okan Üniversitesi'nde okuyan Sunar, fanatik bir  Fenerbahçe taraftarı ve sık sık Caner'in maçlarını izlemeye gidiyor.

Haberin Devamı

İddialara göre  Caner Erkin, Asena'dan boşanmadan önce Dilan Sunar ile tanıştı. İkilinin o gece kullandıkları arabanın Dilan Sunar'a ait olduğu ortaya çıktı. Sunar yaklaşık bir hafta önce yeni aracının plakasını almış.

Asena Atalay Caner Erkin’e kızdı, tüm fotoğrafları sildi

Asena Atalay kimdir?

Asena Atalay, 21 Kasım 1989 tarihinde İzmir‘de doğmuştur. Bir erkek kardeşi vardır. Aslen Antalya‘lı ve varlıklı bir turizmci ailenin kızıdır. Kendi otelleri var. Futbolcu Caner Erkin ile evliydi, ancak anlaşamayarak ayrıldılar. Şu an magazin programı sunuculuğu yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!