Antalya'da sıcak gece

Güncelleme Tarihi:

Antalyada sıcak gece
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2014 10:18

ANTALYA’da düzenlenen ‘One Shot Kickbox’ organizasyonu ünlü isimlere ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Mardan Palace Otel’deki organizasyonda Hande Ataizi, Özlem Yıldız, Ece Erken ve Simge Tertemiz sunuculuk yaparken, Alexandra Stan ve Otilia konser verdi. Sırayla sahneye çıkarak organizasyonu anlatan ünlü isimler, birbirlerine espri yapmaktan da geri kalmadı. 4 aylık erkek bebeğe hamile olan Ece Erken, sahne partneri Özlem Yıldız’a takılmadan geçemedi. Evlendiğimde hediye almadı, artık bebeğime hediye alır diyen Erken, izleyenleri kahkahaya boğdu. Hande Ataizi ise, kendisinin de kick box sporu ile uğraştığını fakat hiç canlı maç izlemediğini belirtti. İlk kez canlı kickbox maçı izleyeceğini söyleyen Ataizi, "Çok heyecanlıyım. Canlı mı, kanlı mı olacak merak ediyorum" dedi.

Gecenin açılış konserlerini gerçekleştiren ünlü şarkıcılar Alexandra Stan ve Otilia, müzikleriyle olduğu kadar dansları ve güzellikleriyle de dikkat çekti. Dansçılarıyla birlikte görsel şölen sunan ikili ayakta alkışlandı.

Stan ve Otilia 3’er şarkılık konserin ardından ringi sporculara bıraktı. Yiğit Medya tarafından organizasyonu yapılan şampiyonada, 12 ünlü sporcu kıyasıya mücadele etti.

Gecede Reyad Hamzah- Erkan Varol ile karşı karşıya geldi. Aynı gecede, Mecit Can Sormaz- Fatih Aydın, Yahya Alemdağ- Marouan Toutouh, William Diender- Adem Bozkurt, Yusuf Karakaya- Nieky Holzken, Zamiq Atakishiyev- Patrice Quarteron’la ring de karşılaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!