Ankaralı Namık intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı Namık intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 09:55

“Ankaralı Namık” ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu (39), Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etapta 7. katta bulunan evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Bina görevlisi Ramazan Kılınç yaşananları böyle anlattı: 15-20 dakika dışarıda dolaştıktan sonra içeri girmiş. Eşi balkona oturtmuş. Eşine 'kendimi iyi hissetmiyorum' demiş. Eşi çocukları uyutmak için içeri girince kendini aşağıya atmış.

Haberin Devamı

Olay yerine çağrılan ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Uğurlu’nun hayatını kaybettiği bildirildi.

Yapılan inceleme sonucunda Uğurlu’nun intihar ettiği anlaşıldı.

Uğurlu’nun hastaneye gelen yakınları ve sevenleri ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi.

Ankaralı Namık kimdir? En çok bilinen şarkıları - tıklayın

TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ

Ankaralı Namık geçtiğimiz ay eşi Nebahat Uğurlu ile Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde trafik kazası geçirmişti. Eşi Nebahat Uğurlu'nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada Ankaralı Namık omurgasında oluşan kırıklar nedeniyle ameliyata alınarak sağlığına kavuşmuştu.

Ankaralı Namık intihar etti
Ankaralı Namık trafik kazası geçirdi

ANKARALI NAMIK KİMDİR?

Gerçek ismi Namık Uğurlu olan sanatçı Ankaralı Namık, ilk dönemlerde ise Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakapları ile anıldı. Ankaralı Namık aslen Çankırı Kurşunlu İlçesi Yeşilöz Köyü nüfusuna kayıtlıydı. 6 yaşına kadar Altındağ’da büyüdü ve o yaşlarda saz çalmaya başladı. Daha sonraki dönemlerde düğün ve gazinolarda sahne almaya başladı.

Haberin Devamı

Ankaralı Namık özellikle Arabada 5 evde 15, şişeler, İstanbul Hovardası, Çiçeğim, Gelin mi Oldun, Gözlerin Aklımda Kaldı, Hadi Çıkta Gel, Kafam Bozuk, Layık Değilim, Yozgatlım, Yürü Yürü, oğlumun tabancası ve Ankaranın Bağları parçaları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başardı.

Ankara’dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı’nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!