Angelina ve ben yeterince olgun değildik

Güncelleme Tarihi:

Angelina ve ben yeterince olgun değildik
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 13:39

Brad Pitt ve Angelina Jolie, dünyanın kabullendiği ortak adlarıyla Brangelina boşanıyor. Bu sürpriz gelişmenin yankıları sürerken, akıllara Jolie’nin o eski tutkulu aşkı, eski sevgilisi geldi. Ünlü oyuncu, Maddox’u evlat edindikten sonra çocuğunun geleceğinin daha önemli olduğu gerekçesiyle Billy Bob Thornton’u terk etmişti. Daphne Barak, iki olay arasında bağlantı olup olmadığını merak etti, yanıtı bulmak için de Thornton ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Angelina Jolie, Maddox’u evlat edindikten sonra anneliğin hayatındaki en büyük rol olduğunu fark etti. Çılgın yaşam tarzını terk etti. Ve bir de büyük aşkı Billy Bob Thornton’u!
Thornton, “Evet, o karar bana sürpriz olmuştu. Ayrılığın yaklaştığını görmemiş, hissetmemiştim” demişti ayrılık sonrası...
Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin ayrılık kararının basına yansıması, bana eski defterleri açtırdı. Billy Bob Thornton’un bu konuda söylemek istediği şeyler var mı merak ettim.

Angelina ve ben yeterince olgun değildik

Billy Bob Thornton ve Angelina Jolie, 2002 yılında boşandı.

NİŞANLISINI TERK EDİP ANGELINA İLE EVLENDİ

Thornton, Arkansas-Hot Springs’te 1955’te doğdu. Kariyerindeki gerçek patlamayı 90’larda çekilen “Sling Blade” ile yaptı. Bu bağımsız yapım, en iyi adaptasyon film dalında Oscar kazandı.
Devamında, yine çok ses getiren bir filmde, “Armageddon”da kendini gösterdi.
90’lardan bu yana kendi şarkılarına yer verdiği üç de albüm çıkardı.
Özel hayatı ise hep çalkantılıydı. 5 kez evlendi, 3 ayrı eşten 4 çocuk sahibi oldu. En sansasyonel beraberliği kuşkusuz Angelina Jolie ile yaşadığıydı.
Onunla, oyuncu Laura Dern ile nişanlıyken tanıştı. İkisi de “Pushing” filminde rol alıyordu. Setteki aşk kısa sürede büyüdü, Dern’den ayrılan Thornton, Jolie ile evlendi.
İkili 2002 yılında boşandığında, Billy Bob Thornton artık evliliğe inanmadığını söylüyordu.
O, şimdilerde özel efekt makyaj uzmanı Connie Angland ile birlikte. Çiftin bir de kızları var.

Angelina ve ben yeterince olgun değildik


ONA İHTİYACIM OLSA, EMİNİM YİNE BENİM ARKAMI KOLLAR

Thornton’a ilk olarak ayrılık günlerini soruyorum: “Ayrılık acı vericiydi. Ama kabul etmek gerekir ki ikimizin de iradesi kuvvetli, ikimizin de beklentileri farklıydı. O belli bir hayat istiyordu, bense başka bir hayat. Sonra kararını verdi. Başlangıçta elbette çok zordu. Ama zamanla olgunlaştık, artık aramız iyi. Pek fazla konuşmuyor ya da görüşmüyoruz ama ona ihtiyacım olduğunda arkamı kollayacağını biliyorum.”
Evet ayrılık sonrası suların durulduğu, öfkenin yerini zamanla dostluğun aldığı aşikar. Öyle ki Billy Bob’un kendi hayatını kaleme aldığı kitabın önsözünü kim yazmış dersiniz? Evet, Angelina Jolie...
Billy Bob Thornton’un o konuda da edecek birkaç lafı var: “O, ben kitap yazdığım için mutluydu. Kendime dürüst olduğum bir kitaptı çünkü... Terapi gibiydi. Alkolik ve disleksik olduğum zamanları bile yazmıştım. O da önsözü kaleme aldı. O samimi satırları çok sevmiştim.”
Peki Angelina Jolie, Thornton için “Yüzün acıyana kadar seni güldürür” dediği o önsözde başka neler yazmıştı:
“Onu her zaman güneye inmeye, bir verandada oturup muhteşem bir Amerikan romanı yazmaya ikna etmeye çalıştım. Biliyorum her zaman içinde vardı. Belki şimdiden yazmıştır. Belki de hiç görülmeyecek bir yere koymuştur.”

Angelina ve ben yeterince olgun değildik

Billy Bob Thornton, Connie Angland ile birlikte.

İTİRAF ETMELİYİM Kİ İYİ İŞ ÇIKARIYOR

Yılın en büyük boşanmasına geri dönelim. Brad Pitt’in ününe “Baba olmaya uygun değil” denilerek leke sürüldü. Billy Bob Thornton aynı yollardan yıllar önce geçmişti:
“Gazeteler, Angelina’nın çocukları sevmediğim için beni terk ettiğini yazdılar. Ama doğru değildi, zaten çocuklarım da vardı. Ayrılığın evlat edinmeyle alakasının olduğunu düşündüler. Alakası yoktu. Ama itiraf etmeliyim ki iyi iş çıkarıyor. Özellikle evlat edinmek ve onları büyütmek konusunda. Bu konunun çok içinde. Bu hayatı kendi seçti ve çok da iyi yürütüyor.”

 

Haberin Devamı

JON VOIGHT: BOŞANMAK İÇİN GEÇERLİ BİR SEBEBİ VARDIR

Haberin Devamı

Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin boşanma haberi basına yansıyınca, Jon Voight’u aradım ve kızının aldığı kararla ilgili ne düşündüğünü sordum: “Ben bu kez emin değilim. Ama Angelina ne yapması gerektiğini bilir, doğru yolu hissetmiştir. Böyle bir karar aldıysa, mutlaka geçerli bir nedeni vardır. Angelina çocukları çok seviyor, onlar her zaman her yerde önceliği. Aynı zamanda onun motivasyon kaynağı.”

Angelina ve ben yeterince olgun değildik

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!