Amine’nin Azra kozu

Güncelleme Tarihi:

Amine’nin Azra kozu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 17:21

Türkiye’yi Amine Gülşe’nin temsil ettiği Miss World 2014’te bir Türk daha var. Azra Akın, 2002 yılında birinci seçildiği yarışmada jüri üyeliği yapacak.

Haberin Devamı


2002 yılında Miss World yarışmasında Türkiye’yi temsil eden ve birinci olan Azra Akın, bu yılki yarışmada jüri üyeliği görevini üstlendi. Geçtiğimiz yıl da aynı yarışmanın jürisinde yer alan Akın, bu kez Miss World organizasyonunun başındaki isim olan Julia Morley’den teklif aldı. Teklifi kabul eden Akın, bugün Londra’ya gidip yarışmacılarla bir araya gelecek.

GURUR DUYUYORUM
“Miss World’de jüri olarak yer almaktan gurur duyuyorum. Bu, ikinci jüri üyeliğim. Geçen sene de bu görev için seçilmiştim. Şimdi yarışmacılarla tanışmak için Londra’ya gidiyorum. Onlarla zaman geçireceğim ve tüm deneyimlerimi anlatacağım” diyen Akın’ın hayali, yarışmayı bu yıl Amine Gülşe’nin kazanması: “Tek dileğim, ülkemizden bir Miss World daha çıkması ve bu gururu bir kez daha yaşamak.” Miss World 2014’ün finali, 14 Aralık Pazar günü Londra’da yapılacak ve 120 ülkede canlı olarak yayınlanacak.

Azra Akın, “İnşallah bu sene bir dünya güzelimiz daha olacak” diyor.

Yarışmada Türkiye’yi temsil eden Amine Gülşe, etnik kıyafet kategorisinde Ankara Olgunlaşma Enstitüsü’nün tasarladığı elbiseyi giyecek. Gülşe’nin gece kıyafetleri ise Raşit Bağzıbağlı imzalı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!