Melisa Aslı Pamuk: Altın Kelebek hayaldi gerçek oldu

Güncelleme Tarihi:

Melisa Aslı Pamuk: Altın Kelebek hayaldi gerçek oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2016 14:38

Melisa Aslı Pamuk’un Altın Kelebek hayali bu yıl gerçek oldu. Pamuk, Türkiye’nin en prestijli ödül organizasyonunda “Pantene Yıldızı Parlayanlar” kategorisine seçilen üç güzelden biri oldu. Güzel modelle ödül heyecanını konuştuk.

Haberin Devamı

* Pantene Altın Kelebek Ödülleri için geri sayım başladı. Bu yıl ‘Yıldızı Parlayanlar’ kategorisinde siz de ödül alacaksınız. Haberi ilk duyduğunuzda ne yaptınız?
- Ben tatildeydim. Menajerimden haber geldi. Hemen programımı ayarlayıp İstanbul’a döndüm. Pantene Altın Kelebek için çekim yaptık.

* Ödül haberini aldığınız ilk an ne hissettiniz peki?
- Altın Kelebek benim hayalimdi, şimdi gerçek oldu. Ben hep “İnşallah bir gün ben de bu ödül törenine katılırım” diyordum. Sadece katılmak bile yeterdi yani, o kadar beğeniyordum atmosferi. Duyduğumda çok mutlu oldum.

* Öncesinde törenleri izliyordunuz o zaman...
- Son birkaç yıldır izliyorum. Geçen seneki töreni pür dikkat izlemiştim. Şimdi içinde bulunacağım tören için gün sayıyorum.

Melisa Aslı Pamuk: Altın Kelebek hayaldi gerçek oldu


ÖDÜL GECESİ PARLAMAM LAZIM

* Kırmızı halı için hazırlanmaya başladınız mı?
- Daha hazırlıklara başlamadım ama iyi bir elbise seçeceğim kesin. Saçım, elbisem... Hepsinin kusursuz olması için çaba göstereceğim. Çevremdekilere “Nasıl olsa iyi olur?” diye fikir danışıyorum şimdilerde. Kilo vermeli miyim, ne yapmalıyım diye düşünüyorum. Çok şık olmam şart, çünkü ‘parlayan yıldız’ sözünü hak edecek şekilde parlamam lazım.

* Aynı kategoride ödül alan diğer iki isim; Dilan Çiçek Deniz ve Simge Sağın. Sohbet etme fırsatınız oldu mu?
- Evet, çekimlerde birlikte uzun bir gün geçirdik. İkisiyle de çok iyi anlaştım. Ödül gecesinde de enerjimizin uyduğunu göstererek sahnede izleyiciye pozitif enerji vereceğimize inanıyorum.

* O gece saçlarınız da en az sizin kadar parlayacak. Saçlarınıza nasıl baktığınızdan söz edelim biraz da...
- İşim gereği her gün işlem görüyor saçlarım, maşa ve fön yapılıyor, haliyle yıpranıyor. O yüzden iki haftada bir yoğun nemlendirici maske bakımları yaptırıyorum. Ayrıca iki günde bir soğuk suyla yıkıyorum. Kış için kötü bir alışkanlık belki ama ben en soğuk havada bile soğuk suyla yıkanıyorum.

* Şu an karşımda cıvıl cıvıl bir kadın var. Ama sizi hep soğuk, mesafeli kadın rollerinde izliyoruz. Bu bir tercih mi?
- İşkadını değilim ben, şirket yönetmiyorum, son model arabalarım yok, haliyle günlük hayatımda burnumun Kaf Dağı’nda olması, soğuk olmam gerekmiyor. Ama “Kara Sevda” dizisinde canlandırdığım Asu, güçlü bir kadın. Böyle birini oynayınca, günlük hayatımda tanıştığım kişiler senin gibi “Soğuk biri sanıyordum seni” diye sohbete başlıyor. (Gülüyor)

Haberin Devamı

Melisa Aslı Pamuk: Altın Kelebek hayaldi gerçek oldu



* Asu, gücünü aşkı için kullanan biri. Melisa Aslı için durum nasıl?
- Asu, gözü kara. Ben de aşk için her şeyi yaparım ama mantıklı olan şeyleri yaparım.

* Asu, aşkına karşılık bulamıyor. Siz hiç karşılıksız aşka düştünüz mü?
- Hayır. 7 senedir süren bir birlikteliğim var ve çok güzel ilerliyor. Tolga’yla (Sala) mutluyum. Türkiye’ye ilk geldiğimden beri birlikteyiz, maşallah diyelim. Ama platonik aşklarım da oldu tabii; Leonardo DiCaprio ve Tarkan!

* Siz Asu kadar hırslı mısınız?
- Evet... Hırsım, beni bugüne getiren, beni ilerleten, yerimde saymamam konusunda tetikleyen şey oldu. Sonuçta hayalini kurduğum şeyleri yapabildim.

* Nelerdi o hayalini kurduklarınız?
- Küçük yaşta modellik yapmak istedim ve başardım. Miss Turkey’e katıldım 2011’de. Türkçem iyi değildi. Hollanda’da doğup büyüdüğüm için telaffuzum kötüydü. Çabaladım, düzelttim. Oyunculuk adına da çok çabalıyorum, her şeyi öğrenmeye çalışıyorum.

Haberin Devamı

Melisa Aslı Pamuk: Altın Kelebek hayaldi gerçek oldu

 

BiRDEN PATLAYAYIM DERDiNE DÜŞMEDiM

* Bundan sonrası için ne gibi hayalleriniz, planlarınız var? Hedefiniz başrol mü mesela?
- Güzellik yarışmasından bugüne kadarki süreçte başarılı bir grafik çizdiğimi sanıyorum. Birden patlayayım, her şeyi yapayım derdine düşmedim. Yavaş yavaş, altını doldura doldura geldim. Başrole çıktığımda, bunu hazmetmiş olacağım. Bir sonraki projemde başrol olursam; deneyimli, donanımlı bir oyuncu olacağımı biliyorum.

 

AMERİKA’DAKİ BİR AJANSTAN TEKLİF ALDIM

* Oyunculukta yurtdışına açılmak gibi bir arzunuz var mı? Eğer varsa, Hollanda’dayken daha kolay başaramaz mıydınız bunu?
- Evet, yurtdışı çok güzel bir kapı. Hatta benim için fazlası, çünkü ailem orada. Ama Türkiye âşığı biriyim ben. Kısa süre önce Amerika’daki bir ajanstan teklif aldım, görüşmelerimiz sürüyor. Ama dediğim gibi, seviyorum ben Türkiye’yi.

* Amerika kapısı bir yana, Arap dünyasında da büyük bir hayran kitleniz var...
- Hayalimde önce Arap coğrafyasını ziyaret etmek var. İlgimi çekiyor o taraflar, bir görmem lazım oraları. O tarafla çalışmadan önce görmek istiyorum.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!