Altın gecenin yıldızları

Güncelleme Tarihi:

Altın gecenin yıldızları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2018 11:27

Televizyon ve müzik dünyasının yıldızlarını buluşturacak 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreni için heyecan artık zirvede. Yılın yıldızlarının belirleneceği tören, 9 Aralık akşamı Zorlu PSM’de yapılacak.

Haberin Devamı

Cem Davran ve Çağla Şıkel’in sunacağı Pantene Altın Kelebek gecesi, geçen yıl olduğu gibi yine etkileyici bir video mapping şovuyla başlayacak. “Türkiye’nin ödülü” vurgusunun yapılacağı şovda, Şıkel baş dansçı olarak görev alacak. Sanat yönetmenliği ve senaryo yazarlığını Yasin Soy’un yaptığı şovun animasyonlarında Mert Onaran’ın, müziklerinde ise Volkan Şanda’nın imzası var. Şovun ardından başlayacak ödül töreni boyunca, müzik dünyasının yıldızları özel performanslarıyla geceye renk katacak.

Altın gecenin yıldızları

Türk pop müziğinin efsane grubu MFÖ, gecede en sevilen şarkılarını seslendirecek.
Altın gecenin yıldızları
Pop müzik dünyasının en genç ve iddialı seslerinden Aleyna Tilki, birkaç şarkılık peformansıyla sahnede olacak.
Altın gecenin yıldızları

Harbiye Açıkhava’da verdiği konserlerle yaz aylarına damgasını vuran Edis’in de mini bir konser vereceği Pantene Altın Kelebek töreninin yıldızları arasında ayrıca Sibel Can ile Eypio var. İkili, Can’ın “Yeni Aşkım” albümünde yer alan “Diken mi Gül mü” adlı düetleriyle davetlilerin karşısına çıkacak. Muhteşem gece Kanal D ve teve2’den canlı yayınlanacak.
Altın gecenin yıldızları

Yasin Soy
Altın gecenin yıldızları

Edis

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!