Alp Navruz kimdir kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Alp Navruz kimdir kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2018 11:02

Falizet Hanım ve Kızları dizisinin yakışıklı oyuncusu Alp Navruz, son günlerde özel hayatıyla gündeme gelmeye başladı. Dizide aşkı aşkı tattıktan sonra değişen genç bir adamı canlandıran Alp Navruz’un özel yaşamı merak konusu oldu. Peki Alp Navruz kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Alp Navruz, 2 Şubat 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. oyunculuğa ilkokul sıralarında kendi yazdığı bir tiyatro oyununda oynayarak başladı, sonrasında Altan Erkekli, Cihan Ünal gibi usta isimlerden dersler aldı. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Kariyerine modellik ile başlayan Alp Navruz, yüzme ve okçuluk sporu ile ilgileniyor. Yazı yazmayı çok seven Alp Navruz, şiir ve öyküler yazmaktadır.

Modellik yapan Alp Navruz oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Ceberrut sinema filmiyle adım atan Alp Navruz, ilk dizisi Arkadaşlar İyidir’de Berke rolüne hayat verdi.
2017 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan, başrolü Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu, Deniz Baysal, Mahir Günşiray, Çağlar Ertuğrul, Tolga Güleç, Alp Navruz ile paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan Egemen karakterini canlandırdı.

 

BAKMADAN GEÇME!