Alp Kırşan kimdir, eşi kim?

Güncelleme Tarihi:

Alp Kırşan kimdir, eşi kim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2018 11:10

Kariyerine sunuculukla devam eden Alp Kırşan’ın hayatı merak konusu oldu. Başarılı oyunculuğu ve kendine has tavırlarıyla bilinen Alp Kırşan, senelerdir Acun Ilıcalı’nın projelerinde sunuculuk yapıyor. Peki, kendisi gibi oyunculuktan gelen bir isimle evli olan Alp Kırşan kimdir, eşi kim?

Haberin Devamı

Aslen İzmirli olan Alp Kırşan, 3 Kasım 1979 tarihinde dünyaya geldi. Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi Radyo ve Televizyon bölümü mezun olduktan sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde lisansını tamamladı.

Spor ve Sanat Akademisi mezunu olan Alp Kırşan’ın hayatı 2000'de katıldığı Best Model of Turkey yarışmasıyla hayatı değişti. Bu yarışmada birinci oldu, Best Model of the World yarışmasında ise üçüncü oldu. İlk kez Sabah Şekerleri programında sunucu olarak, Özlem Yıldız'ın partneri olarak kamera karşısına geçti. 2007'de Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda Oyunun Oyunu oyunuyla profesyonel oldu. Ayrıca 2011'de yayınlanan Yok Böyle Dans adlı yarışmada yarıştı. Irmak Ünal, oyuncu Damla Debre ve Buzda Dans yarışmasındaki partneri Julia Novikov'la ilişkiler yaşadı. Akasya Durağı, Kampüsistan ve Pembe Patikler gibi dizi projelerinde yer alan Alp Kırşan, 27 Ekim 2014 tarihinde Akasya Durağı dizisindeki rol arkadaşı Zeynep Dörtkardeşler ile nişanlandı. 13 Aralık 2014 tarihinde Acun Ilıcalı'nın nikah şahitliğinde evlenen çiftin.10 Aralık 2015 tarihinde bir oğlu oldu. Survivor Ünlüler - Gönüllüler 2012 sezonunda yarışan Alp Kırşan şu anda Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler - Gönüllüleryarışmasında sunuculuk görevini sürdürmektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!