İşte Alişan'ın yeni sevgilisi! Buse Varol kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İşte Alişanın yeni sevgilisi Buse Varol kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 10:29

Eylül ayında nişan atan Alişan'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Evlilikten dönen ünlü şarkıcının Miss Turkey güzellik yarışmasına da katılan Buse Varol ile beraber olduğu iddia edildi. Buse Varol'un yaşı, eğitimi ve mesleği gibi konular merak konusu oldu. Peki Alişan’ın sevgilisi Buse Varol kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Evlilikten dönen Alişan’ın rol arkadaşı Buse Varol ile sevgili olduğu iddia edildi. ‘Dostlar Mahallesi’ dizisinin kadrosunda yer alan Buse Varol’un bilinmeyenlerini derledik. 

Alişan ile sevgili olduğu haberleriyle gündeme gelen Buse Varol, 25 Mart 1990’da Manisa'da doğdu. Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yaptı. 2012 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazanan Buse Varol, uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk yapmaya başladı. Arka Sokaklar, Tozlu Yollar, Şehrin Melekleri ve Kış güneşi adlı dizilerde yer aldı. 2016 yılında ise Dağ 2 adlı filmde Ece karakterini canlandırdı.

 

BAKMADAN GEÇME!