Alişan ve Buse Varol ne zaman evleniyor? Buse Varol kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Alişan ve Buse Varol ne zaman evleniyor Buse Varol kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2018 09:16

Şarkıcı Alişan - Buse Varol çifti evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. Alişan önceki gün Buse Varol'u rol aldığı dizisinin setinde ziyaret edip, büyük bir sürpriz yaparak evlilik teklif etmişti. Alişan ve Buse Varol çifti dün akşam aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlandı Dostlar Mahallesi dizisiyle tanışan çift, 6 Mayıs’ta nikah masasına oturacak. Peki Buse Varol kimdir?

Haberin Devamı

Alişan ve bir dizi projesinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı oyuncu Buse Varol nişanlandı. İkilinin nişan fotoğraflarının sosyal medyada da geniş yer bulması ardından ‘Buse Varol kimdir?’ soruları yeniden gündeme geldi. Peki Alişan’ın müstakbel eşi Buse Varol kimdir?

Aslen Manisalı olan Buse Varol, 25 Mart 1990 tarihinde doğdu. Lisans eğitimini asıl olarak Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünde tamamlayan ancak kariyerine oyunculukla devam eden Buse Varol’un hayatı katıldığı güzellik yarışmasıyla değişti. Uzun bir süre dershanelerde öğretmenlik yaptıktan sonra 2012 yılında düzenlenen Miss Turkey Güzellik yarışmasına katıldı ve yarışma sonucunda uzun bir süre modellik yaptı. İlk televizyon projesi 2013 yapımı Tozlu Yollar dizisi oldu. Bu dizi de Şerife adlı karaktere canlandıran Buse Varol ardından 2 yıl boyunca Arka Sokaklar’ın kadrosunda yer aldı. Evlilik yolunda ilerlediği Alişan ile tanışmasına vesile olan Dostlar Mahallesi adlı dizide ise taksicilik yapmak zorunda kalan bir üniversite öğrencisi olan Bahar karakterini canlandırdı. Son olarak Bülent İnal ile Özlem Conker’in başrollerini paylaştığı Payitah Abdülahamid’in kadrosuna dahil olan Buse Varol, Mislimelek karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı

ALİŞAN VE BUSE VAROL NİŞAN GÖRÜNTÜLERİ

BAKMADAN GEÇME!