Alişan ile Eda Erol ayrıldı mı? Instagram hesabından böyle duyurdu

Güncelleme Tarihi:

Alişan ile Eda Erol ayrıldı mı Instagram hesabından böyle duyurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2017 09:29

Alişan ile Eda Erol'un ayrıldığı yönündeki haberlere açıklama geldi. Kısa bir süre önce Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk ciddi adımı atan Alişan, 'ayrıldılar mı?' sorularına yanıtı Instagram hesabından verdi.

Haberin Devamı

Eda Erol'un Instagram hesabından nişanlısı Alişan'dan ayrıldığını duyuran paylaşım yapıldı. Kısa süre içerisinde paylaşım magazin gündemine bomba gibi düştü. Eda Erol'un kardeşi Bihter Erol da paylaşımın altına yazdığı yorumla, hesabın hacker'lar tarafından ele geçirildiğini ve ayrılık haberinin doğru olmadığını duyursa da gerçek ortaya çıktı. Kasım ayında evlenmeyi planlayan Alişan ile Eda Erol ani bir kararla yollarını ayırdı. 'Sosyal medyadan ayrılığı doğrulayan Alişan: Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur.' dedi.

Eda Erol ile nişan attığını doğrulayan Alişan sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur. Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Malesef olmadı. Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık. Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik. Onlar bizleri barıştırmak için gerekli çabayı sarfettiler sağolsunlar. Ama iki yetişkin olarak biz verdiğimiz karardan eminiz.Bu ayrılık kararından sonra kötü hikaye taraflar birbirine düşman, küs yada karşılıklı iddalar beklemeyin. Eda benim hayatımda hep iyi ve hanımlığı ile hatırlanacak biri ve ailesi. Tüm basın mensuplarından ricam bu süreçte ilişkimizle ilgili kuracağınız her cümle birey olan ve ayrılık kararını alan bizlerden daha çok ailelerimiz üzmektedir.Biz onları zaten üzdük. Bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesinizi istiyorum."

 

Haberin Devamı

Alişan ile Eda Erol ayrıldı mı Instagram hesabından böyle duyurdu


BİHTER EROL VE ESRA EROL AYRILIK HABERİNİ YALANLADI

 Eda Erol'un kardeşi Bihter Erol da paylaşımın altına yazdığı yorumla, hesabın hacker'lar tarafından ele geçirildiğini ve ayrılık haberinin doğru olmadığını duyurdu.

 

Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur.
Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Malesef olmadı. Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık. Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik. Onlar bizleri barıştırmak için gerekli çabayı sarfettiler sağolsunlar. Ama iki yetişkin olarak biz verdiğimiz karardan eminiz.Bu ayrılık kararından sonra kötü hikaye taraflar birbirine düşman, küs yada karşılıklı iddalar beklemeyin. Eda benim hayatımda hep iyi ve hanımlığı ile hatırlanacak biri ve ailesi. Tüm basın mensuplarından ricam bu süreçte ilişkimizle ilgili kuracağınız her cümle birey olan ve ayrılık kararını alan bizlerden daha çok ailelerimiz üzmektedir.Biz onları zaten üzdük.
Bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesinizi istiyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!