'Adım ‘Ağlak’a çıkmıştı'

Güncelleme Tarihi:

Adım ‘Ağlak’a çıkmıştı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2015 17:32

'Kara Ekmek' dizisinde oynayan Özlem Yılmaz, daha önce rol aldığı yapımların hemen hemen tümünde duygusal, naif karakterleri canlandırırken çevresinde 'Ağlak' olarak anıldığını anlattı.

Haberin Devamı

Zeynep Özek'in Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalı için hazırladığı 'Turki Ekstra' programında 'Kara Ekmek' dizisinin oyuncuları ile yapılan röportajlar yayınlandı. Dizide 'Çetin' karakterini canlandıran Ushan Çakır, Türkiye'de dizilerin çok çabuk bitebildiğini, oynadığı yapımda çok iyi ekibin görev yaptığını ve bunun uzun soluklu olmasını dilediğini söyledi.

Dizide 'Asiye'yi canlandıran Özlem Yılmaz, bundan önce daha duygusal, 'Naif karakterleri' canlandırdığı için çevresindekiler tarafından 'Ağlak' olarak nitelendirildiğini söyledi. Yılmaz, "Burada daha dik başlı, sert, hırçın, biraz kindarım" dedi. 'Mine'yi canlandıran Elifcan Ongurlar da, daha önce oynadığı 'Kayıp Şehir'den önce 'Ateşin Düştüğü Yer' dizisiyle ilk ödülünü kazandığını o yapıtın Oscar'a aday adayı olarak gösterildiğini hatırlatırken "Burada bulunmak gerçekten muhteşem" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!