Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Esat Yontunç kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Acun Ilıcalının yakın arkadaşı Esat Yontunç kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2017 10:09

Acun Ilıcalı'nın en yakın arkadaşlarından Esat Yontunç, Hande Gülşen ile dünyaevine girdi. Fatih Terim, Murat Boz, Hadise, Alp Kırşan ve Eser Yenenler'in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim Göcek Rixos'da gerçekleşen düğüne akın etti. Survivor programında da ismi sık sık geçen Esat Yontunç'un yaşı, eğitimi ve Acun Ilıcalı ile ilişkisi merak konusu oldu. Peki Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Esat Yontunç kimdir?

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı ile uzun yıllar birlikte iş yapan ve yakın arkadaş oldukları bilinen Esat Yontuç, 4 Ağustos'ta sözlendiği Hande Gülşen ile bugün hayatlarını birleştirdi. Düğüne ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Acun Ilıcalı, yakın arkadaşının ayrıca nikah şahitliğini de yaptı. Düğüne, çok sayıda ünlü ismin yanısıra Şeyma Subaşı da davetli olarak katıldı.

ESAT YONTUNÇ KİMDİR?

İstanbul’da yaşamını sürdüren Esat Yontunç, 6 Mayıs 1969’ta doğdu. Ortaokulu ve liseyi Moda Koleji’nde okuyan Esat Yontunç, İstanbul Üniversitesi’nden mezun oldu.  Acun Medya Genel Koordinatörü olan, Survivor programında sık sık ismi geçen Esat Yontunç, Acun Ilıcalı’nın çocukluk, iş ve yol arkadaşıdır.

Acun Ilıcalının yakın arkadaşı Esat Yontunç kimdir, kaç yaşında

Haberin Devamı

HANDE GÜLŞEN KİMDİR?

Moda tasarımcısı olan Hande Gülşen, ikiz kardeşi Duygu ile yarattığı marka sayesinde çok sayıda ünlü ismi giydiriyor.

Acun Ilıcalının yakın arkadaşı Esat Yontunç kimdir, kaç yaşında

Modacı olmasının yanı sıra genç bir girişimci olan Hande Gülşen, 2wins isimli tasarım şirketinin ortaklarından biri konumunda bulunuyor.

Kardeşi Duygu ile el yapımı tasarımlarını internet üzerinden müşterilerle buluşturan Gülşen, moda dünyasında hatırı sayılır bir yer edindi. İki kız kardeşin öncülüğündeki markalar, dünyanın dört bir yanındaki 22 ülkede 52 satış noktasında ve 4 mağazayla yoluna devam ediyor.

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

BAKMADAN GEÇME!