9 ayda 41 kilo verdi

Güncelleme Tarihi:

9 ayda 41 kilo verdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2014 01:10

Türkiye’deki televizyonların Avrupa kanalları için emlak programı hazırlayıp sunan Duygu Meltem Yalçınkaya, birçok kişiyi hayallerindeki eve kavuşturdu. Sunuculuğun yanı sıra DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı olarak büyük projelere imza atan Yalçınkaya’yla hem ekran macerasını hem de sektörün durumunu konuştuk.

Haberin Devamı

* Sunuculuk hayatınıza nasıl girdi?
- Sunuculuğa yaklaşık 12 yıl önce dekor programlarıyla başladım. Ulusal kanallarda yüzlerce bölüm dekor programı yaptım.

* Emlak işine duyduğunuz ilgiden dolayı mı emlak spikeri olmak istediniz?
- Emlak, bundan 12 yıl önce yaptığım dekor programlarının içeriğinde de vardı. Ama şimdi sadece emlak programı yapıyorum.

* Genelde medya, rekabetin ağırlıkta yaşandığı bir sektör. Siz üzerinizde böyle bir rekabet baskısı hissediyor musunuz?
- Hayır, kendi adıma kesinlikle böyle bir rekabet hissetmiyorum. Çünkü 5 yıldır bütün kanallarda emlak programları hazırlıyor, sunuculuğunu yapıyor, ayrıca emlak satışı ve müteahhitlik işlerimi de sürdürüyorum. Bu konuda rakipsiz olduğumu söyleyebilirim.

9 ayda 41 kilo verdi


* Kamera karşısında olmak nasıl bir duygu? Nasıl bir büyüsü var ekranın?

- Ekranda olmayı çok seviyorum. Çünkü bir yayın sonrası hem Amerika’dan hem de Ağrı’dan aranmak, sonucunda izleyicilerini tapu sahibi yapmak herkese kısmet olmaz. Bu çok güzel bir duygu. İzleyicilerim üzerinde bıraktığım intibayı çok seviyorum. Televizyonda emlak satmak, güven demektir. Bizim de izleyicilerimizle aramızda büyük bir güven var. Sonuçta 10 binlerce daire satıldı ve bu sayede ülkemize 1 milyar euro’dan fazla para girişi sağlandı.

KİLO VERDİĞİM İÇİN OLUMSUZ TEPKİLER ALIYORUM
* Sunuculuk için güzellik şart mıdır? Ya da bu bir kıstas mıdır?
- Elbette ekran güzel sever, bana kalırsa sunuculuk için güzellik şarttır. Ama ben çok kilolu bir kadınken bile olumlu tepki alıyordum. Hatta kilo verdiğim için eleştirenler oldu.

* Neden?
- Çünkü Türk toplumunda kilolu kadın güzel görünüyor.

9 ayda 41 kilo verdi


* 9 ayda 41 kilo verdiniz. Bunu nasıl başardınız?

- Tüp mide ameliyatı oldum. Sonrasında düzenli masaj, zayıflama makinesi gibi desteklerle yola devam ettim. İzleyicilerime de bu konuda önerilerim olacak. Hatta birikimlerimi bir kitapta toplamayı düşünüyorum. Birinci kural yemek yerken sıvı tüketmemeleri. Çünkü sıvı midemizi büyütüyor. Tüketilecekse de yemekten 20 dakika önce ya da sonra tüketilmeli. Bir de biz hanımlar atıştırmayı çok seviyoruz; eğer çantamızda ara öğün taşırsak ani atakların önüne geçebiliriz. Yani çok acıktığımızda bir döner dükkanına girmek yerine çantamızdaki minik ara öğünü çıkarabiliriz. Aslında her şeyden önemlisi karar verip uygulamak, önümüzdeki yılları çok daha keyifle yaşamak, çok güzel bir hayat satın almak.

* Şimdi aynaya baktığınızda nasıl bir kadın görüyorsunuz?

- Hedeflerini belirlemiş, binlerce konut üretmek isteyen, çok güzel bakış açıları olan, ayakları yere sağlam basan bir işkadını... Bunun yanı sıra artık kendimi daha güzel, alımlı ve bakımlı hissediyorum.

9 ayda 41 kilo verdi

Haberin Devamı

SANATÇILARA PARALARINI ÇÖPE ATMAMALARI İÇİN ÖNERİLERDE BULUNUYORUM
* Emlak konusunda ünlülere de danışmanlık yapıyor musunuz?

- Evet, danışmanlık yaptığım ünlü isimler var. Onları mümkün olduğunca doğru yatırımlara yönlendiriyor, paralarını çöpe atmamaları için önerilerde bulunuyorum.

* Mesela size göre hangi ünlü doğru yatırımlar yapıyor?
- Bu konuda inanın isim vermek isterdim ama danışmanlığını yaptığım kişiler bu konuda ser verip sır vermek istemezler.

9 ayda 41 kilo verdi


* Peki siz daha çok neye yatırım yapıyorsunuz?
- Ben tamamen termal yatırımlara yöneliyorum. Çünkü projenin içeriğinde termal, deniz ve doğal yaşam köyü varsa eviniz 365 gün size para kazandırıyor demektir.

Haberin Devamı

9 ayda 41 kilo verdi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!