35 metreden yere çakıldı

Güncelleme Tarihi:

35 metreden yere çakıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2014 01:14

Adrenalin tutkusu Ömer Gürsoy’a pahalıya patladı. Daha önce kayak yaparken geçirdiği kaza sonucu çapraz bağları kopan ve uzun süre koltuk değnekleriyle dolaşan işadamı, şimdi de paraşüt kazası geçirdi.

Haberin Devamı

Koltuk değneklerinden kurtulur kurtulmaz Erzurum’daki Xanadu Snow White Otel’de düzenlenen snowboard yarışlarına katılan Ömer Gürsoy, geçtiğimiz hafta da Skydive Summerfest 2014 için Chicago’ya gitmişti. “Bugüne dek 420 kere paraşütle atladım” diyen Gürsoy, geçtiğimiz perşembe sabahı talihsiz bir kaza geçirdi, yaklaşık 35 metreden 70 km hızla yere çarptı. Kaza sonucu işadamının sağ ayak topuğu ve ayak bileği ile yine sağ bacağındaki tibia ve femur kemikleri kırıldı. Omurdaki L1 kemiği de kırık olan ve Chicago’daki Saint Francis Medical Center’da üç ameliyat geçiren Gürsoy, iki kez daha ameliyat masasına yatacak. Telefonda görüştüğüm Ömer Gürsoy, “Her şey yolunda, ancak toparlanma süreci biraz uzun olacak. Türkiye’ye toparlandıktan sonra döneceğim” dedi.

Haberin Devamı

Yaşamam mucize
Yere iniş sırasında alçak dönüş yaparken basiretim bağlandı” diyen Ömer Gürsoy, kazayı kırıklarla atlattığı için mutlu: “Diğer paraşütçüler şokta, yaşamam mucize!”

35 metreden yere çakıldı

35 metreden yere çakıldı


Ömer Gürsoy, daha önce kayak yaparken geçirdiği kaza sonucu çapraz bağları kopmuş ve uzun süre koltuk değnekleriyle gezmişti.

35 metreden yere çakıldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!