30 yaşın altında en çok kazanan yıldızlar

Güncelleme Tarihi:

30 yaşın altında en çok kazanan yıldızlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2015 07:21

Dünyada kaç kişi daha 30 yaşına bile gelmeden hatta 20'lerinin ilk yarısında "milyon dolarlık" bir servete sahip olabilir ki.

Haberin Devamı

Birçok kişiye ulaşılmaz bir hayal gibi görünen bu durumu onlar gerçekleştirdi. Çok küçük yaşlarından beri şarkıcı ya da oyuncu olarak çalışan bu genç yıldızlar daha 30 yaşına ulaşmadan dudak uçuklatan servetlerin sahibi oldu.

İşte gösteri dünyasının en zengin gençleri..

30 yaşın altında en çok kazanan yıldızlar

TARTIŞMALI YILDIZ
Son dönemin adından en çok söz edilen şarkıcısı Miley Cyrus. Her ne kadar anne- babaları acımasızca eleştirse de gneç kuşak ona kelimenin tam anlamıyla tapıyor. Country müzisyeni Billy Ray Cyrus'ın kızı olan Miley küçük yaşta Hannah Montana dizisiye üne kavuştu. Yetişkiniliğe adım atan her küçük yıldız gibi çalkantılı bir süreç yaşadı. Hala da durulduğu söylenemez. Ama sonra söz yazarı ve şarkıcı olarak gitgide yükselen bir kariyere imza attı. Öyle ki artık herkes babası Billy Ray için "Miley'nin babası" diyor. 1992 doğumlu olan Cyrus'ın toplam serveti 160 milyon dolar.

Haberin Devamı

30 yaşın altında en çok kazanan yıldızlar

AİLESİ ZENGİN AMA O DA HİÇ DURMADAN ÇALIŞIYOR
Aslında çok zengin ve ünlü bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi Kendal Jenner.Tüm ailesiyle birlikte rol aldığı Keeping Up With the Kardashians adlı reality şov sayesinde tanındı. Ama sonra kendi ayakları üzerinde durmaya başladı. Düzgün fiziği sayesinde moda dünyası onu keşfetmekte gecikmedi. Podyumların yıldızı oldub Kim Kardashian'ın üvey kardeşi Kendall Jenner 1995 doğumlu. Kendi başına 2 milyon dolar servet elde etti.

30 yaşın altında en çok kazanan yıldızlar

İLKOKUL YILLARINDAN BERİ ÇALIŞIYOR
Son dönemde gençliğin gözdelerinden biri Ariana Grande. Daha ilkokuldayken oyunculuk ve şarkıcılık ersleri almaya başladı. Hemen ardından da tiyatro sahnnesi ile tanıştı. 13 adlı Broadway mlüzikalinde rol aldı. Bu sırada okula ara vermek zorunda kaldı. Bu yüzden e mail aracılığıyla eğitimini tamamladı. İlk albümü Yours Truly 2013 yılında yayındandı. 1993 doğumlu olan Grande'nin toplam varlığı 16 milyon dolar.

Haberin Devamı

30 yaşın altında en çok kazanan yıldızlar

DUDAK UÇUKLATAR SERVET
1988 doğumlu Rihanna, dünyanın en popüler şarkıcılarından biri. Hem sahne şovlarıyla hem şarkırıyla "para basıyor." Reklam yüzü olduğu ünlü markaları saymıyoruz bile. Barbados'ta dünyaya gelen Rihanna, müzik dünyasında kariyer yapmaya daha küçük bir kızken karar verdi. Sırf bu amacla 16 yaşındayken ABD'ye taşındı. Emekleri de karşılıksız kalmadı. Rihanna'nın net serveti 140 milyon dolar.

30 yaşın altında en çok kazanan yıldızlar

ANNESİNİN ÇOK EMEĞİ VAR
Justin Bieber 1994 doğumlu. Ama genç kuşağın en zengini.. Onun serveti 200 milyon dolar. Bieber yılda 60 ile 80 milyon dolar arasında para kazanıyor. Bekar bir anneni oğlu olarak dünyaya gelen Bieber, çok küçük yaştan beri şarkı söylüyor. Henüz 13 yaşındaşken Youtube'da paylaştığı video sayesinde dikkat çekti. Annesinin ve büyük çabalarıyla bugünkü durumuna geldi.

Haberin Devamı

30 yaşın altında en çok kazanan yıldızlar

İLK FİLMİYLE OSCAR ADAYI OLDU
1990 doğumlu Jennifer Lawrence Hollywood'un son dönemdeki en gözde yıldızlarından biri. Oyunculuğa doğup büyüdüğü Kentucky'deki yerel tiyatrolarda başladı. Biraz daha büyüdüğünde New York'a giderek TV dizilerinde küçük roller üstlendi. Reklam filmlerinde oynadı. Bu yapımlardan biri olan The Bill Engvall Show sayesinde Hollywood yapımcılarının dikkatini çekti. Bu ona Winter's Bone filmindeki rolünü getirdi. Öyle ki daha ilk filmiyle oscar adayı oldu. Zaten sonra oynadığı Silver Linings Playbook ile de bu ödülü kazandı. Onun serveti 60 milyon dolar.

30 yaşın altında en çok kazanan yıldızlar

Haberin Devamı

GENÇLERİN EN ZENGİNİ
Taylor Swift, 240 milyon dolarlık bir servetin sahibi. Yıllık kazancı ise 80 milyon dolar civarında. 1989 doğumlu olan Swift kazancının büyük bir bölümünü gayrimenkule yatırıyor.Bir malikane alıyor, bir süre sonra onu satıp yenisini alıyor. Son olarak İngiltere'de şato aradığı haberleriyle gündeme gelmişti.

30 yaşın altında en çok kazanan yıldızlar

HAYALİ GERÇEKLEŞTİ
Henüz 6 yaşındayken oyuncu olmak istediğine karar veren Emma Watson bu arzusunu gerçekleştirmek içinde çok beklemedi. Ailesi de onu destekledi ve bir oyunculuk okulunda eğitim almaya başladı. Hayatını değiştirip onu hayallerine ulaştıran ise Harry Potter serisindeki Hermione rolüne seçilmesi oldu. Watson'ın serveti 60 milyon dolar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!