18. Liselerarası Müzik Yarışması’nın Jüri Üyeleri Belli Oldu

Güncelleme Tarihi:

18.  Liselerarası Müzik Yarışması’nın Jüri Üyeleri Belli Oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2015 13:21

Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması’ nın 9 Mayıs’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak büyük finalinin heyecanı devam ediyor.

Haberin Devamı

Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun başkanlığını yapacağı final jürisinde birbirinden ünlü konuklar ve gazeteciler yer alıyor. Özkan Uğur, Teoman, Nükhet Duru, İskender Paydaş, Tarkan Gözübüyük, Turhan Yükseler, Harun Tekin, Meltem Taşkıran gibi müzik dünyasının ünlü isimleri jüri koltuğunda oturacak. Ali Eyüboğlu, Ayşe Aral, Ömür Gedik, Yüksel Aytuğ, Mehmet Coşkundeniz, Atilla Aydoğdu, Önder Sarıahmetoğlu, Mehmet Çalışkan, İlker Gezici, Bülent İpek, Murat Beşer, Hakan Tok, Edda Sönmez, Hakan Eren, Suat Kavukluoğlu gibi önemli gazeteci ve televizyoncular da jüride yer alarak gençlere destek olacak.

YARIŞMAMIZ ARTIK REŞİT OLDU

Projeyi 18 yıldır aralıksız devam ettiren Serhat Hacıpaşalıoğlu, duygularını şöyle ifade ediyor:
“Yarışmada 18. seneye gelmek beni çok gururlandırıyor. Artık yarışmamız reşit oldu diyebiliriz. En önemlisi, bunca yıl içinde kalitemizden hiç ödün vermeden, gençlerimize hakettikleri en iyi müzikal platformu sağlayabilmiş olmak. Bu yıl, sınırlarımızı daha da genişleterek, farklı ülkelerden okulların da yarışmaya katılmasına olanak sağladık. Artık uluslar arası bir kimliğimiz var. Önümüzdeki yıllarda da Türkiye’nin örnek gösterilen en iyi prodüksiyonlarından biri olmaya devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

18.  Liselerarası Müzik Yarışması’nın Jüri Üyeleri Belli Oldu

Gençlerin idol olarak seçtiği sanatçı Nilüfer idol ödülünü, Edis ise ‘’Ümit Veren Genç Şarkıcı’’ ödülünü alacak.
18 yıldır aralıksız organizasyonun sunuculuğunu yapan Ataman Erkul’a dev finalde Evrim Akın eşlik edecek.

BAKMADAN GEÇME!