Magazin dünyadan

Güncelleme Tarihi:

Magazin dünyadan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2010 10:00

Haberin Devamı

Şöhreti yakaladı           

Tüm dünyada beğeniyle izlenilen “The Big Bang Theory” dizisinde rol alan Kaley Cuoco, dizinin üçüncü sezonunda şöhreti yakaladı. Maxim dergisine poz veren Cuoco, ailesinin isteği nedeniyle evde eğitim aldığını, çocukken Barbie reklamlarında oynadığını ve Britney Spears’ın büyük hayranı olduğunu söyledi.

--

1 milyonluk takısı çalındı      

Usher, arabasın-dan 1 milyon dolarlık takısının çalındığı iddiasıyla polise başvurdu. şarkıcı, polisin “Bu kadar değerli eşyayı neden arabanızda taşıdınız” sorusuna şu yanıtı verdi: “Yeni yıl öncesi arkadaşlarıma hediyeler almıştım, onları ve bana ait kürkle takıları arabamda bıraktım.”

    
---------

Mischa'nın can yoldaşı 

Birçok ünlü, arkadaş bulamamaktan yakınıyor. Onlardan biri de Mischa Barton... New York gibi büyük bir şehirde kendisini çok yalnız hisseden Barton’ın en sadık dostu ise köpeği. Sık sık onunla vakit geçiren genç oyuncu, önceki gün kahvesini alıp yine küçük köpeğini gezmeye çıkardı.

------------------

Cavalli'yi büyüledi

Haberin Devamı

Model Elisabetta Canalis, geçtiğimiz gün alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Canalis, “George Clooney’nin kalbini çalan kadın” olarak tanınıyor. Model, son olarak Roberto Cavalli ile çalıştı. Cavalli, güzel model için “Seksapeli olan bu kadından etkilendim. Onunla çalış-mak keyifliydi” dedi.

-------------

"Adam" olacak vampir

“Alacakaranlık”ın yakışıklı vampiri Robert Pattinson’a bu kez ‘adam olma’ teklifi geldi! “Örümcek Adam” serisinin dördüncüsü için genç yıldıza teklif götüren yapımcılar henüz bir yanıt alamadı. Ancak son zamanlarda çok popüler olan Pattinson’un bu teklife sıcak baktığı söyleniyor...

----------------

Bebek değil göbekmiş

Katy Perry’nin, sevgilisi Russell Brand’den hamile olduğu iddiaları ortalıkta dolaşırken, Perry’nin göbeğinin hamilelikten değil fazla kilolardan şiştiği anlaşıldı. Son olarak spor salonundan göbeğini açıkta bırakan ve üzerinde “kork” yazan bir tişörtle görüntülenen Perry, “Hamile değilim ama şu kadarını söyleyebilirim ki, 2010’u içimde ve dışımda çok sarsıcı şekilde hissediyorum!” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!