Madonna Kabala’yı tanıtmaya geliyor

Güncelleme Tarihi:

Madonna Kabala’yı tanıtmaya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2005 01:35

David Beckham, Britney Spears, Donna Karan, Demi Moore, Brad Pitt gibi dünyaca ünlü yıldızların felsefesine inandığı Kabala’yı tanıtmak için Amerikalı ünlü pop şarkıcısı Madonna mart ayında Türkiye’de gelecek.

Yahuda Berg’in yazdığı, Türkiye’de dün piyasaya çıkan ve dünyada 20 milyonun üzerinde satan ‘Kabala’nın Gücü’ adlı kitabın tanıtımı için 6 Mart’ta önce Donna Karan defilesi düzenlenecek, ardından 13 Mart’ta, Kabala inancıyla ilgili bir konferans düzenlenecek. Bu seminere de Madonna, ‘Kabala’nın Gücü’ kitabının yazarı Yahuda Berg’le birlikte katılacak. Bunu gerçekleştirecek isim ise Ulus’ta OWO adlı merkezde doğal güzellik, yoga, uzakdoğu felsefesi konularında çeşitli etkinliklere imza atan sosyetenin tanınmış ismi Fulya Eyilik. Geçen mayısta ünlü oyuncu Uma Thurman’ın da ziyaret ettiği OWO’nun sahibi Eyilik, ‘Kabala’nın Gücü adlı kitabı OWO’ya bağlı GOA Yayıncılık adına çıkardık. Kitabın yazarı Yahuda Berg ve Madonna da bu kapsamda Türkiye’ye getiriyoruz’ dedi.

KABALA NEDİR

İbranice kökenli bir kelime olan Kabala, gelenek anlamına geliyor. Kabala, sır bilimi ve Yahudilerin Tevrat’ın gizli manalarını araştırma ve yorumlama akımı olarak kabul edilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!