MACDOWELL VE KIZLARI

Güncelleme Tarihi:

MACDOWELL VE KIZLARI
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2011 03:00

“Dört Nikâh Bir Cenaze” filminin yıldızı Andie MacDowell’ın şu sıralar farklı bir heyecanı var. Ünlü oyuncu, kızı Sarah Margaret Qualley’yi önümüzdeki ay Paris’te yapılacak ‘sosyeteye takdim’ balosuna hazırlıyor. Margaret’ın jet-set dünyasına adım atacağı gecede kardeşleri Justin ve Rainey de yanında olacak. Hello! dergisi, balo öncesinde MacDowell ve “Çok ama çok heyecanlıyım” diyen kızıyla buluştu, heyecanlarına ortak oldu.

Haberin Devamı

 Baloyla ilgili heyecanlı mısınız?                      
 
Margaret: Gerçekten dört gözle bekliyorum, büyüleyici bir deneyim olacağını düşünüyorum.

Andie: Onun için gerçekten çok heyecanlanıyorum. Rainey, çok eğlenmişti kendi balosunda. İnanılmazdı... Etrafta onlarca fotoğrafçı vardı ve tüm ilgi onun üzerine odaklanmıştı. Onun güzelliğini ve etkileyici duruşunu izlemek nefes kesiciydi. Asla unutamayacağı bir gece olmuştu.

 Margaret, nasıl bir elbise giyeceksin?

Margaret: Henüz karar vermedik ama şu ana kadar denediğim tüm elbiseler gerçekten nefes kesici. Onları üzerimden hiç çıkarmak istemedim! Elie Saab’ın tasarımları oldukça elegan.

 Margaret, baban Paul Qualley de baloda olacak mı? Modellik yaptığı günlerden yola çıkarak sana tavsiyelerde bulunuyor mu?

Margaret: Babam da anneminkilere yakın tavsiyelerde bulunuyor. Eğlenmemi ve yaptığım işten keyif alabilmemi tavsiye ediyorlar.

KIZIMI PARİS’LE TANIŞTIRACAĞIM

Rainey’nin balosu 2005 yılında Paris’te yapılmıştı. Ona daha önce yaşadığınız yerleri göstermek nasıldı?

Andie: 20 yaşımdayken, St. Germain’de yaşıyordum ve minicik bir otelde benim için balo düzenlenmişti. Yaşadığımız apartmandan sadece birkaç adım ötede bir yerdi. Uzun, çok uzun zaman önceydi tabii... Ona nerelerde yemek yediğimi, gittiğim müzeleri gösterdim. Sonra, Rainey’nin mücevherlerini almak için Mikimoto incilerinin satıldığı yere gittik. Sanıyorum oradan çıkıp bir müzeye gittik, öyle hatırlıyorum.

Ve şimdi de Margaret’ı Paris’le tanıştıracaksınız...

Andie: Evet, kesinlikle. Onu daha önce gezdiğim her yere götüreceğim, birlikte bolca yürüyüş yapacağız. Şehri gezer, biraz da alışveriş yaparız. Paris’le ilgili her şeyi seviyorum. Gerçekten Fransızca öğrenmek istiyorum.

Andie, Margaret Paris’e taşınırsa ne hissedersin?

Andie: Bu, onun en büyük hayali. Bu sene Paris’e taşınmayı çok istiyor, onun için dans okullarına bakıyoruz. Ama neyse ki henüz bulamadı. Aslında şu anda, onun taşınmasına tam olarak hazır değilim. Ama o, gelecek sene Paris’te daha çok vakit geçirmek için daha çok modellik işi almayı düşünüyor. İki dili birden ana dili gibi konuşabilmek istiyor ve bence bu harika bir fikir.

Paris’te harika anılarınız olmalı...

Andie: Aman Tanrım, inanılmaz... Arkadaşlarımızla birlikte polo maçlarına giderdik. Kuzey Carolina’da sadece 10 bin nüfusla birlikte yaşamak çok farklıydı, hayatımın başka bir döneminde bunu tatmadım. Sadece çalışıyordum. Çok fazla şov yaptım. Helmut Newton, Yves Saint Laurent’le birlikte çalıştım, çok fazla seyahat ediyorduk. Benim için bambaşka bir dünyanın kapılarını araladı.

ÇOCUKLARIMLA GURUR DUYUYORUM

Rainey hem şarkı söylüyor, söz yazıyor hem de aktris. Çocuklarınızın sizin izinizden gidiyor olması nasıl bir duygu?

Andie: Bu, ilginç bir duygu. Rainey, kendi halinde inanılmaz farklı alanlara gidiyor, benden biraz daha farklı. Ben şarkı söylerim ama sesim onun sesine benzemiyor. Bu, bir armağan. “Mighty Fine” adlı filmde birlikte rol aldık ve gerçekten eğlendik.

Kızlarınızla gurur duyuyor olmalısınız...

Andie: Onlarla gerçekten gurur duyuyorum, kızlarımla da oğlumla da. Onları izlerken, kendinizi görüyorsunuz. Her biri, farklı kişiliklerde bireysel olarak başka hayatlar yaşıyorlar. Onların hayallerini gerçekleştiriyor olmasını izlemek harika.

25 yıldır Loreal’ın uluslararası yüzü sizsiniz, bir markayla böylesine uzun süre çalışmak gerçekten inanılmaz!

Andie: İşimi seviyorum. Onların benimle çalışmaya devam etmesi kadar, ben de kendimi Loreal’a adamış durumdayım. Diane Keaton, Jane Fonda ve benim gibi yaşı daha ileri kadınlarla çalışarak, güzelliğin sadece gençlikte olmadığını gösteriyorlar.

Estetik ameliyatlara karşı bakışınız nasıl?

Andie: Hiç kimseyi yaptığı şeyden dolayı yargılamam. Dış görünüşünüzdeki birkaç şeyi, bıçakla değiştiriyor olmak, asla içinizi değiştirmeyecektir. Bu yüzden de ben, yoga yapıyorum ve hayır işleriyle uğraşıyorum. Çünkü bunlar sizi çok daha farklı bir şekilde besliyor.

Haberin Devamı

İLK DEFİLEM ÇOK EĞLENCELİYDİ

Margaret, ilk defilene çıkmak nasıl bir duyguydu?

Margaret: Philosophy benim ilk şovum olduğu için çok mutluyum. Pozitif bir ortamdı ve çok eğlenceliydi.

Andie: Onun ne denli heyecanlı olduğunu anlatamam. Margaret’ı öylesine sevinçli görmek gerçekten çok eğlenceliydi. Margaret’a bağlı olduğu IMG Models’ten başka iş teklifleri de gelmişti. Ama onlar da biz de hangi işi seçeceğimizle ilgili çok dikkatli davrandık; çünkü o henüz 16 yaşındaydı. Onu koruyacak en harika seçimi yaptıkları için onlara minnettarım. O, hâlâ çok genç bir kız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!