M.Ali'den otomobil kazandı

Güncelleme Tarihi:

M.Aliden otomobil kazandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2008 00:00

"Çarkıfelek"e katılan Yeliz Yeşilmen, günü büyük kazançla noktaladı.

Haberin Devamı

YELİZ YEŞİLMEN FOTOĞRAFLARI

Oya Aydoğan ve Mehmet Usta ile birlikte yarışmacı olarak "Çarkıfelek"e katılan Yeliz Yeşilmen, günü büyük kazançla noktaladı. Yeşilmen, Mehmet Ali Erbil'in sunduğu yarışmadan son model bir otomobil kazandı.
Motosikleti kaçırdı
Fox TV'de ekrana gelen yarışmanın önceki günkü konukları ünlülerdi. Yeliz Yeşilmen, "Bez Bebek" dizisinde rol alan Oya Aydoğan ve Mehmet Usta ile birlikte çarkın arkasında yerini aldı. Ve birkaç turun sonunda finale kalan isim

M.Aliden otomobil kazandı

olmayı başardı. Bir zarf seçen Yeşilmen, kaybettiği zarftan motosiklet çıkınca üzüldü. Elinde kalan iki zarftan birinden çıkan 5 bin YTL'yi ise pek beğenmedi. Ve sıra sonunda kendi seçtiği zarfa geldi.
Zarf açılınca çığlık attı
Zarfı açmadan önce Yeşilmen'i epey uğraştıran, heyecan dozunu yükselten Mehmet Ali Erbil, sonunda "Anasının ak sütü gibi helal olsun. Buna ne şansı derler bilemiyorum" deyip zarfı açtı. Zarftaki "Araba" yazısını gören Yeliz Yeşilmen, önce çığlık attı, sonra bunun şaka olduğu düşüncesiyle bir an durup "Hadi canım" dedi. Ve ardından yine çığlıklar atmaya başladı. Günün sonunda da yeni otomobilinin anahtarını alarak stüdyodan ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!