Lütfen grup seks sahnelerimizi sızdırmayın!

Güncelleme Tarihi:

Lütfen grup seks sahnelerimizi sızdırmayın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2011 12:12

Kaybedenler Kulübü filminin başrol oyuncuları Nejat İşler ve Yiğit Özşener grup seks sahnesinin basına sızdırılmaması için ricada bulundu.

Haberin Devamı

FİLMİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN - WEB TV

Habertürk'ün haberine göre 11 Mart’ta vizyona girecek olan Kaybedenler Kulübü adlı sinema filminde 90’lı yıllarda radyoda Kaybedenler Kulübü adlı program yapan radyocular Kaan ve Mete’yi canlandıran Nejat İşler ve Yiğit Özşener, grup seks sahnelerinin tedirginliğini yaşıyor.

Aynı odanın içinde iki kadınla sevişen Nejat İşler ve Özşener, yapımcıdan “Sahnelerin fotoğraflarının film öncesi basına sızdırılmamasını” rica etti. Ekip, bunun için önlem aldı. Montaj sırasında filmin karelerinin dışarıya sızmaması için herkes uyarıldı.

Senaryosu, Mehmet Ada Öztekin ve Tolga Örnek tarafından kaleme alınan filmde, yardımcı rollerde İdil Fırat, Rıza Kocaoğlu ve Serra Yılmaz yer aldı.

Lütfen grup seks sahnelerimizi sızdırmayın

Haberin Devamı

İLGİNÇ SLOGANLAR

Tolga Örnek’in yönettiği, sloganı “Pompaya Devam” olan filmin fragmanları da 20 Ocak’tan itibaren sinemalarda yayınlanmaya başlanacak. Fragmanlara da grup seks sahneleri özellikle konulmadı. Nejat İşler, Yiğit Özşener ve Ahu Türkpençe’nin başrollerini paylaştığı filmin afişinde “Ekip Film Tedirginlikle Sunar” diye ilginç bir slogan daha bulunuyor.

Filmin konusu;

Alternatif kitaplar basan bir yayınevinin sahibi olan Kaan (Nejat İşler) ile Kadıköy’de bar işleten, çok sıkı bir plak ve efemera koleksiyoneri olan Mete (Yiğit Özşener), 90’lı yılların ikinci yarısında, sanki bir yerde oturmuş konuşuyorlarmış ve kimsenin bundan haberi yokmuş gibi bir radyo programı yapmaya başlarlar. Yaptıkları program zaman içinde hem onların hem de dinleyenlerin hayatını değiştirecektir. Programın şöhreti hızla yayılırken Kaan ve Mete eski hayatlarına aynen devam ederler. Hergün başka kadınlarla yalnızlığını gidermeye çalışan Kaan, aradığı aşkı Zeynep’de (Ahu Türkpençe) bulur ve bu aşkı tutkuyla yaşamaya çalışır; aralarındaki hayat görüşü farklılığına rağmen... Bu arada herkesin ‘kendi kaybını’ bulduğu ‘Kaybedenler Kulübü’, toplumun farklı kesiminden insanları biraraya getirerek adeta bir ‘ortak mahalle’ de buluşturur. Kendi yalnızlıklarıyla bile dalga geçen, sisteme her gün başkaldıran,  hayatın kıyısında yaşayan Kaan ve Mete’nin renkli hayatlarını yansıtan programın tutkunları, ‘Kaybedenler Kulübü’nün üyeleridir artık.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!