Lolipop

Güncelleme Tarihi:

Lolipop
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2012 00:00

Haberin Devamı

Annesini düşünen yok mu

Yeni albüm ve projeler birbiri ardına geliyor Bu işlerden bazıları beni heyecanlandırırken bazı şeylere de anlam veremiyorum

HEYECANLANDIKLARIM
- Kenan Doğulu yeni albümünden ‘Bal Gibi’ isimli parçasını yayınladı. Şarkı  Twitter’da en çok konuşulanlar arasına girdi. İki hafta içinde çıkacak albümün çıkış parçası sanıldığı gibi bu değil. Doğulu, hareketli bir şarkıyla çıkış yapmayı düşünüyor.
- Gece kulüplerinde düzenlenen dönem partileri bile yıllardır popülaritesini kaybetmiyor. Volga Tamöz de bu yaz yeni projesiyle ‘Tam 90’dan vuracak gibi duruyor. Albümde Burak Kut, Yonca Evcimik, Ferda Anıl Yarkın ve Tayfun gibi isimler şarkılarını yeni altyapılarla söylüyor. Benim gibi 90’ların çocuklarının kalbini hızla çarptıracak bir iş.
- Murat Dalkılıç’ın yeni albümünün açılış şarkısı bir Ersay Üner bestesi. Başlarda sadece intro olarak düşündükleri besteyi sözlerle şarkıya çevirdiler. Uzun zamandır dinlediğim en heyecan verici işlerden.
- Pop şarkıcıları Türk Sanat Müziği albümleri çıkarırken Ebru Gündeş tam tersini yapıyor ve pop tarzında bir albüm hazırlığında. Sezen Aksu ve Kayahan gibi isimlerin eski şarkılarını yorumlayacak.

Haberin Devamı

ANLAM VEREMEDİKLERİM

- Sertab Erener yeni albümü ‘Ey Şûh-i Sertab’da babasının sevdiği şarkıları toplamış. Fatih Erkoç aynı şekilde Türk Sanat Müziği albümünü babasına ithaf ediyor. Peki neden kimse annesini düşünmüyor?
- Kral TV Müzik Ödülleri’nde Serdar Ortaç ‘Radyolarda En Çok Çalan Sanatçı’ ödülünü alıyor.
Ama nedense ne yılın şarkısı ne şarkıcısı seçiliyor.  Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

PERDE ARKASI

- İbrahim Tatlıses geçen hafta stüdyoya girdi ve yeni şarkılarını kaydetmeye başladı.
- Orhan Gencebay için birçok ünlü isim tek tek stüdyoya girip onun şarkılarını yeniden okuyor. Albüm bitmek üzere.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!