Liz’in kaçamağı

Güncelleme Tarihi:

Liz’in kaçamağı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

ElIzabeth Hurley, başarılı bir sinema oyuncusu değil. Kendisinin de böyle bir iddiası yok. O, güzelliğinden ve eline geçen fırsatlardan yararlanmaya bakıyor. İngiliz asıllı eski manken, aktör Hugh Grant ile olan ilişkisi sayesinde, jet sosyetede yerini aldı. Gala gecelerinin, davetlerin gözdesi olmak için elinden geleni yaptı. Dekolte kıyafetleriyle kendinden söz ettirirken sinemada da isim yapmak için çaba harcamaya başladı. Birkaç filmde rol aldı.

Hurley'in sinemada isim yapmak istemesine kimse karşı çıkmıyor. Ancak genç kadının özel yaşamındaki ani gelişmeler, herkesi şaşırtıyor. Genç kadın, kısa bir süre önce, uzatmalı sevgilisi Hugh Grant ile Paris'teydi. Sevgililer, günlerce mağazaları dolaşıp alışveriş yaptılar. Görünüşe bakılırsa, artık evlenmeye karar vermişlerdi ve birlikte oturacakları ev için alışverişe çıkmışlardı.

Paris tatilinden iki gün sonra Hurley, Nice'e gitti. Bu kez yanındaki erkek, sevgilisi Grant değildi. Genç yönetmen Ron Howard ile beraberdi. Yönetmen ve oyuncu, Nice'de unutulmaz günler geçirdiler. Liz Hurley seksi kıyafetleri ve samimi tavırlarıyla fotoğrafçılara iyi bir malzeme oldu. Liz Hurley, Ron Howard ile sadece dost olduklarını söyledi, ama sevgilisini Paris'te bırakıp Howard ile Nice'de neden buluştuğunu açıklamaktan kaçındı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!