Lily Allen’ın meme açılımı

Güncelleme Tarihi:

Lily Allen’ın meme açılımı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2009 01:00

Sziget Festivali, 12-17 Ağustos tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de, Tuna Nehri üzerindeki Obudai Adası’nda yapıldı. Fatboy Slim, Placebo ve Prodigy gibi ülkemizde izlediğimiz dünyaca ünlü grupların yanı sıra henüz Türkiye’ye ayak basmamış Lily Allen da festival kapsamında sahneye çıktı. Önceki konserlerine oranla son derece sade bir imajla izleyici karşısına çıkan Allen’ın “eh işte” dedirten performansı, transparan bluzundan görünen memelerinin gölgesinde kaldı!

Haberin Devamı

Türkiye’de henüz izleme şansına erişemediğimiz Lily Allen’a Macaristan’da ilgi büyüktü. Ön grupların ısıttığı seyirciler, sağda solda gecenin esaslı ismini bekliyordu. Boşlukları görünce “Nasıl olsa daha sonra önlere ilerleriz” deyip, biz de arkada kaldık. Ama Allen anons edildiği anda öyle bir hücum yaşandı ki konser alanına; bir an için olağanüstü bir başka anonsun yapıldığını sandık.
                          
Böyle bir izdihamı da bekliyorduk aslında; zira biz bile kendi aramızda “Acaba canlı performansı nasıl? Ne giyecek? Panda makyajını yapacak mı” diye konser öncesi bol bol dedikodusunu yapmıştık. Işıklar kapandı, açıldı. Sahnedeki dev “Lily” yazısının önünde gayet sıradan bir şort, body ve dantelli bolerosu ile belirdi ünlü şarkıcı... Hatta, önceki yıl “Iron Maiden”ın sahne aldığı 200 bin kişi kapasiteli dev sahnede miniminnacık kalan Allen, ana sahne için normal ötesiydi.

Bir ara valizini kaybetmiş olabileceğini bile düşündük. Çünkü ondan önce çıkan ve “This Is Not a Love Song” cover’ı ile bilinen Nouvelle Vague’un solisti bile verdiği bacak dekoltesiyle daha çok alkış almıştı!

Neymiş Lily Allen’ın sahnesi, biraz da yakından görelim deyip ön sıralara doğru ilerlemeye başladık. Dev sahnede bir ileri bir geri gitmekten ve spotlardan bunalıp terlemeye başlayan Allen, bolerosunu çıkardı. Biraz su içip ayaklı mikrofonunun yanında durdu. Festival tayfasınca oldukça beğenilen “Fuck You” adlı şarkısına alkışlar eşliğinde konsere başladı.

Hoplayanlar, zıplayanlar, şarkının sözleriyle birlikte küfür sallayanlar... “Önlerde hayat varmış, nedir bunun sırrı” derken bir de gördük ki; meğer Lily Allen transparan body giymiş. Son derece kaliteli ses sistemi olmasına rağmen arkalarda yer yer duymakta zorlandığımız şarkıcının body seçimi “sesinden çok memelerine güveniyor anlaşılan” dedirtti.

Haberin Devamı

Konserden notlar                            

Lily Allen’ın head liner olarak açıklanması, Sziget fanları arasında şaka gibi algılansa da konser alanında en az 100 bin kişi vardı.

Allen, konserinde “Little Things”, “Alfie”, “Smile” gibi hit şarkılarının yanı sıra yeni albümü “It’s Not Me, It’s You”dan da “Not Fair” başta olmak üzere birçok şarkı söyledi.

Sahnede bir uçtan bir uca koşar adım yürüyüp duran Allen, her nedense birçok hareketli şarkısını olduğu yerde, neredeyse hiç kıpırdamadan okudu.

Britney Spears’ın “Womenizer” şarkısını da cover’layan Lily Allen; kötü performans yoktur, az içki vardır” sözünü doğruladı!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!