Leyla Lydia Tuğutlu Tatlı İntikam teklifini kabul etti!

Güncelleme Tarihi:

Leyla Lydia Tuğutlu Tatlı İntikam teklifini kabul etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 18:34

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk'ta ''İz'' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, Kanal D’nin yeni dizisi 'Tatlı İntikam'da rol alması için için sunulan teklifi kabul etti. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Miss Turkey 2008’de birinci olduktan sonra oyunculuğa başlayan Leyla Lydia Tuğutlu, adını “Kiralık Aşk” dizisi ile duyurmayı başardı. Şimdilerde ise romantik komedi dalındaki bir dizide başrolü üstlenecek. İşte detaylar…

“Tatlı İntikam”da Başrol Üstlenecek!

“Kiralık Aşk” dizisi ve “Delibal” sinema filminde rol alarak adından sıkça söz ettiren Leyla Lydia Tuğutlu, Kanal D’nin yeni dizisi “Tatlı İntikam” için sunulan teklifi kabul etti.

Henüz proje aşamasında olan “Tatlı İntikam”ın cast çalışmaları devam ediyor. Başrolünü Leyla Lydia Tuğutlu’nun üstleneceği dizide ona eşlik edecek erkek oyuncu ise henüz belli değil.

Cast’ın son halini almasından hemen sonra çekimleri başlayacak olan “Tatlı İntikam”ın önümüzdeki bahar aylarında izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Haberin Devamı

Leyla Lydia Tuğutlu Tatlı İntikam teklifini kabul etti

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir?

Miss Turkey 2008 birincisi ve oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, 29 Ekim 1989 tarihinde, Berlin’de dünyaya geldi.

Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızı olan Tuğutlu, ilk okula Türkiye'de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatura da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı.

Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir.

“Miss Turkey 2008” güzellik yarışmasında Leyla Lydia Tuğutlu birinci oldu. Türkiye'nin en güzel kızına tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton taktı.

12 Aralık 2008 tarihinde Türkiye'yi Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde yapılan “Miss World” yarışmasında temsil etti.

2005'te “Best Model of Turkey” yarışmasında “Best Promising” seçilerek 2006'da Çin'de yapılan “Miss Tourism Queen International”da “Princess” ödülüne layık görülmüştür.

“Fashion TV Moda Oskarları 2007”de “Gelecek vaad eden model” seçildi.

Haberin Devamı

Tuğutlu, Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir. “Es-Es” dizisi'nde İrem karakterini canlandırdı. Atvde yayınlanan “Karadayı” dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki “Songül” karakterini canlandırdı. “Kiralık Aşk” dizisinde “İz” karakterini canlandırmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!