Leo’nun ilk fotoğrafı

Güncelleme Tarihi:

Leo’nun ilk fotoğrafı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2011 00:00

İspanyol sinema yıldızları Penelope Cruz ve Javier Bardem’in minik bebekleri Leo’yu ilk kez Hello! dergisi görüntüledi.

Haberin Devamı

İŞTE LEO'NUN İLK FOTOĞRAFLARI

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan dünyaca ünlü oyuncular Penelope Cruz ve Javier Bardem, geçtiğimiz yılın temmuz ayında gizlice evlenmişti. Mutlulukları, minik bebekleri Leo’nun gelişiyle katlandı. Oscar dahil olmak üzere onlarca ödülle dolu olan Madrid’deki evlerindeki en büyük ödül de kuşkusuz Leo oldu...

AİLE YÜRÜYÜŞTE       

Penelope Cruz ve Javier Bardem’in basından gizlediği Leo’yu ilk görüntüleyen Hello! dergisi oldu. Los Angeles’ta havanın güzel olmasını fırsat bilerek oğullarını da alıp yürüyüşe çıkan çift, mutluluğun simgesi gibiydi. Will Rogers State Park’ta yürüyüşe çıktıklarında tam anlamıyla muhteşem bir aile pozu veriyorlardı.

ÖPMEDEN DURAMIYOR

Çiftin bebekleriyle ne kadar mutlu olduğu, fotoğraf karelerindeki hallerinden belli oluyor. Cruz ve Bardem, bir an olsun ayrılmak istemedikleri Leo’yu hep kucaklarında gezdiriyor. Penelope, babasının kollarında uyurken bile minik Leo’yu öpmeden duramıyor.

FİLM SAHNESİ GİBİ

Dünyanın en ünlü çiftlerinden Penelope Cruz ve Javier Bardem’in ‘aşkı’ temsil etmelerinin bir sebebi de, birbirlerine duydukları tutkuyu sergilemekten çekinmemeleri. O gün de sürekli şakalaşan ve bebekleriyle oynayan çift, parkta gezinti yaparken sanki bir film sahnesi çekiyor gibiydi.

HER GÜN MUTLU

Penelope Cruz, geçtiğimiz günlerde Şöhretler Bulvarı’nda kendisine takdim edilen yıldız için yapılan törende, mutluluğunu kürsüden şu sözlerle dile getirmişti: “Mükemmel kocama ve minik oğluma, beni her gün çok mutlu ettikleri için teşekkür ediyorum.”

Haberin Devamı

İsmi basın toplantısıyla açıklandı

Temmuz ayında birinci evlilik yıldönümlerini kutlayacak olan Penelope Cruz ve Javier Bardem, bebeklerinin ismini açıklamamıştı. İspanyol aktör Santiago Segura, yaptığı basın toplantısıyla bebeğin adının ‘Leo’ olduğunu açıkladı.   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!