Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm izle | 265. bölüm fragmanı Kanal D

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm izle | 265. bölüm fragmanı Kanal D
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2015 11:01

Polat Alemda şaşkınlığını üzerinden atamadan kendini yok etme savaşının tam içinde buluyor. 12 yılı geride bırakan fenomen dizide Polat Alemdar, düzeni değiştirmeye kararlı.Geçtiğimiz sezon, Baba III’teki performansıyla akıllara kazınan Küba asıllı deneyimli oyuncu Andy Garcia’yı kadrosuna katarak büyük sükse yaratmıştı. Bu sezon da sürpriz bir Hollywood yıldızının misafir olarak kadroya katılabileceği konuşuluyor. Kurtlar Vadisi Pusu, yeni bölümüyle 1 Ekim Perşembe akşamı saat 20:00'de Kanal D'de izlenebilecek.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu’da yaprak dökümü devam ediyor. Son yayınlanan fragmanda da görüldüğü üzere Yasin Komutan'ın da vurulması sosyal medyada diziden ayrılacağı yönünde yorumlandı. Polat Alemdar’ın Yüce Majeste’den ele geçirdiği ve büyük bir gizlilik içinde koruduğu fakat daha sonra Gölge’nin sahip olduğu “Asa’nın Büyük Sırrı” yeni sezonda ortaya çıkıyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz bölüm Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezone hızlı başlamıştı. Polat'ın tüm ekibi bir anda yok edilmiş, Kıbrıs'taki tatili zehir olan, Leyla'yı kaybeden Polat, bir şok da İstanbul'a dönünce yaşamıştı. Asayı geri almaya çalışan güçler ve onların temsilcisi 'Gölge' Polat Alemdar'ın gizli üssünü yerle bir etmişti.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm izle | 265. bölüm fragmanı Kanal D
Kurtlar Vadisi Pusu dizisine katılan Ertan Saban: Gölge ile gerçek hayatta karşılaşsam düşman olurum

KURTLAR VADİSİ’NİN UNUTULMAYAN OYUNCULARI

Özgü Namal (Elif Eylül), Oktay Kaynarca (Süleyman Çakır), Selçuk Yöntem (Aslan Akbey), Gürkan Uygun (Memati Baş), İpek Tenolcay (Nesrin Çakır), Seray Sever (Derya Çakır), Nihat Nikerel (Seyfo), Kenan Çoban (Abdülhey Çoban), Raci Şaşmaz (Ali Candan), Zafer Ergin (Mehmet Karahanlı), Baykal Saran (Hüsrev Ağa), İstemi Betil (Laz Ziya), Atilla Olgaç (Kılıç), Tarık Ünlüoğlu (Testere Necmi) Haldun Boysan (Tombalacı Mehmet), Adnan Biricik (Nizamettin Güvenç), Nişan Şirinyan (Samuel Vanunu), Sönmez Atasoy (Halil İbrahim Kapar), Erdem Ergüney (Deli Hikmet)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!