Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 08:38

Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen fragmanı yayınlandı... Kurtlar Vadisi Pusu'da yayınlanan son bölümde Murali’nin yanından düşünceli bir halde ayrılan Polat Alemdar, Kız Kulesi karşısında kendisini dinlemekteydi. O sırada Kemancı’nın namlusu ise Polat’a doğrulmuştu. Polat, Kemancı’nın saldırısını nasıl bertaraf edecek?

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da nefes kesen bir bölümle ekranlara gelecek. Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu haftaki bölümüne Yasin Komutan'ın planları damgasını vuracak. Polat Alemdar da kimsenin beklemediği bir karar alacaktır. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 294.bölüm fragmanı

Muhsin’in araştırması sonucunda Gölge’nin canlı bomba planları ortaya çıkar. Polat Alemdar derhal harekete geçerek bu plana engel olmak ister. Canlı bombanın bulunması ve kanlı saldırısını engellemesi için Polat Alemdar’ın çok az zamanı vardır.

KURTLAR VADİSİ PUSU 294.BÖLÜM FRAGMANI İZLE




Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölüm fragmanı yayınlandı

 

KURTLAR VADİSİ PUSU 293. BÖLÜM İZLE

 

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Gölge’nin hain tuzağını son anda engelleyen Polat Alemdar, Halil’e düştüğü tuzağı göstermiş ve ona gerçekleri anlatmıştı. Polat Alemdar, Halil’den hücre evinin adresini isteyecek. Peki, Polat oraya vardığında nasıl bir manzarayla karşılaşacak?

Profesör Anadolu’nun buluşlarını kendi emelleri için kullanmak isteyen Gölge, Polat’ın hamleleri sonrası kısıtlanan hareket alanını genişletmek için bir görünmezlik iksiri isteyecek. Anadolu’nun vereceği cevap karşısında Gölge’nin tepkisi ne olacak? Türkiye’nin çizgisinin kader çizgisi olduğunu söyleyen Yasin Komutan, silahtan daha etkili bir planla operasyon hazırlığı yapacak.

 

BAKMADAN GEÇME!