Kurtlar Vadisi Pusu 291.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 291.bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 07:50

Kurtlar Vadisi Pusu efsanesi Perşembe akşamı kaldığı yerden bomba gibi bir bölümle devam etti. Dizinin son bölümünde Polat’ın liderliğindeki Siyah Sancak baskınıyla Şedid askerleri neye uğradığını şaşırdı. Pusu hayranları şimdi merakla Kurtlar Vadisi Pusu'nun 291. yeni bölüm fragmanını merak ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin hayranlarının merakla beklediği 291.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polat, Kemancı’ya ulaşmak için çok önemli bir ipucuna ulaşmıştı. İpucunun geldiği noktada ise henüz Polat Alemdar ile tanışmamış birisi vardı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'da yaşananlar...

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler oldu; Geçtiğimiz hafta Safiye’yi kurtarmak için tek başına bir operasyon düzenleyen Cahit, Mervan’ın hain tuzağıyla Şedid askerlerine esir düşmüştü. Hakkında infaz kararı verilen Cahit, hayatının son anlarını Safiye ile yan yana geçirmişti. İkili arasında geçen diyalog ekran başında izleyenleri oldukça duygulandırmıştı. Polat’ın liderliğindeki Siyah Sancak baskınıyla Şedid askerleri neye uğradığını şaşıracak.

KEMANCI ÖLÜM MELODİSİNİ ÇALIYOR
Mervan’ın Şedid’le işbirliği yaptığını öğrenen Polat Alemdar, ekibiyle birlikte bu bu ihanetin bedelini ödetmek üzere operasyona çıkar. Mervan Polat Alemdar’ı karşısında görünce ne yapacak? Cahit, Yusuf’un yanına gider ve ondan derdini anlatmasını ister. Cahit’in bu sert çıkışına karşılık Yusuf ne cevap verecek? O sırada odaya Fehmi ve Hakkı’nın da gelmesiyle ortam iyice gerilecek. Ender’in katilini bulmak için araştırma yapan Polat Alemdar, kurşunun geldiği noktayı tespit eder. Cahit ile birlikte Kemancı’nın infaz için kullandığı otele doğru yola çıkarlar. Katile çok yaklaştıkları esnada Kemancı tekrar ortaya çıkarak dehşet saçar.
Polat, Kemancı’ya ulaşmak için çok önemli bir ipucuna ulaşır. İpucunun geldiği noktada ise henüz Polat Alemdar ile tanışmamış birisi vardır.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz hafta Gölge’nin aşiret liderleriyle yaptığı toplantıda beklenmedik bir gelişme yaşanmış ve Polat Alemdar’ın toplantıyı basıp Gölge’nin yarım kalan cümlesini tamamlayarak gözdağı verdiği anlarla sona ermişti. Polat, Gölge’nin kirli oyunlarını ortaya dökecek ve gerçekleri gün yüzüne çıkaracak. Polat, toplantıda efsane olacak bir konuşma yapacak ve Gölge’ye mesajını verecek.

YUSUF İNTİKAM PEŞİNDE
Köşeye sıkışan Gölge’nin Polat Alemdar’ın bu hamlesine yanıtı gecikmeyecek. Polat ve ekibini hain bir pusuya düşüren Gölge bu kez işi sıkı tutmakta kararlı. Aksiyon dolu anların yaşanacağı kapışma nefesleri kesecek.
Yusuf için artık ok yaydan çıktı. İntikam ateşi ile yanan Yusuf Kuzuzade, kendisine yapılan her şey için sorumlularından hesap sormaya karar verir.
Çocuk yaştaki Şedid komutanı bir fırsatını bularak kaçacak ve bölgede yardım için bulunan Safiye’yi rehin alacak. Gerilimin artacağı dakikalarda Siyah Sancak ekibini çok zor anlar bekleyecek...

 

BAKMADAN GEÇME!