Polat, Gölge'den intikam alabildi mi?

Güncelleme Tarihi:

Polat, Gölgeden intikam alabildi mi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 07:20

Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam nefes kesen bir sezon finali ile ekranlara geldi. Polat Gölge’den intikamını alabilmek için her şeyi yaptı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu final bölümünde yaşananlar.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölümde; Polat Alemdar, küresel güçler ve hanedanlarına karşı verdiği zorlu mücadelede artık bir yolun daha sonuna gelmiştir. Karun önderliğindeki Büyük Konsey Toplantısı yapılacaktır ve Gölge’nin kaderi bu toplantıya bağlıdır.

Diğer yandan Safiye ve Cahit’in düğünü de bu toplantı ile aynı tarihe denk gelir. Karun, armageddon timini kullanarak Polat’a bir tuzak kurar. Armageddon timinin yeni komutanı olarak tayin ettiği Gölge ve Ariel de bu tuzağın bir parçasıdır. Kuzuzade Ailesi’nin büyük düğümü Fehmi’nin Zeynep’le evlenmek üzere çıktıkları tekne yolculuğunda çözülür. Yusuf ve Zeynep’le ilgili büyük sırrı öğrenen Fehmi’nin ailesiyle çıktığı tekne yolculuğundaki asıl amacı belli olur. Gölge’nin de katılımıyla Yüce Konsey toplanır ve Gölge’yle ilgili son karar verilir. Polat, küresel hanedanların temsil edildiği Büyük Konsey Toplantısı’na karşı nasıl bir hamle yapmayı planlıyor? Fehmi, Yusuf, Kenan ve Zeynep’i tekne yolcuğunda bekleyen sürpriz son ne olacak?

Haberin Devamı

Polat Alemdar, sevdiklerini ve dostlarını toprağa gönderen Gölge’den intikamını almayı başarabilecek mi?


KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE!

Polat, Gölge'nin planlarını bozabilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu, sezon finaliyle Perşembe 20.00'de Kanal D'de!
Gölge, konsey ile yüzleşiyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 299.Bölüm'de; Polat, Gölge'nin üssünü basıyor! Polat, Gölge’nin Anadolu’ya yaptığı baskını öğrenir ama oraya gittiğinde artık çok geçtir. Konsey, Gölge’ ye kurmayı istediği Babil Devleti’ne karşılık başarması gereken büyük görevi açıklar.

Zeynep, Yusuf’la ilgili büyük sırrından dolayı Konsey’in karşısındadır. Bu sırada Fehmi’nin de bu sırrı öğrenmesine neden olacak sürpriz bir mektup ortaya çıkar. Gölge, hayalindeki Babil Devleti için adamlarını toplar ve ona verilen görev için harekete geçer. Henüz toprağa verdiklerinin acısını yaşayamadan yeni acılarla yüzleşen Polat, ekibiyle birlikte Gölge’nin üssünü basar.

BAKMADAN GEÇME!